Zille, Lelle, Szira, vagy Ella?
ne haragudj ,de mind nagyon csúnya név
ha muszály volna akkor az Ella de csak ha muszály
A Horváth Ella nekem nem tetszik, nehéz külön választani. A Horváth Szira telefonban könnyen félreérthető, gyorsan mondva olyan, mint a Horvácira.
Marad a másik kettő, Lelléről a Balaton jut eszembe, így a Zillére szavazok:)
A lányunk Lelle :) De a Zille is nagyon tetszik nekem:)
Az Ella nekem nem tűnik magyar névnek. Olyan mintha külföldi lenne és szerintem ha nem emelitek ki külön hogy ez magyar név, a legtöbb ember azt fogja gondolni hogy olyan név mint a Tiffani,Melodi,Emma szóval ami külföldi név valójában.
A szomszéd csajszinak most született lánya ő pedig Zille:)
Szia!
Nekem nem furcsák ezek a nevek, mert mi is a magyar-ősmagyar nevek között kutakodtunk. Nekem a favoritom a Villő. (fiam lett)
A felsorolt nevek mind nagyon szépen. Leírom sorban, hogy melyikről mit gondolok.
Zille Gyönyörű szép, aranyos név, ami szerintem gyermekként és felnőttként is méltósággal viselhető.
Lelle Ez is nagyon tetszik, csak a Horváth Lelle majdnem olyan kimondva, mint a Balatonlelle, ezért nem adnám ehhez a vezetéknévhez.
Szira A másik nagy kedvencem a Villő mellett. Egyetlen dologgal nem vagyok kibékülve, az pedig a jelentése.
Ella Én úgy tudtam, hogy az Ell régi magyar név. Nem pedig úgy hogy Ella. De nagyon szép név ez is.
2 nevet nem adnék, mert ezek mindegyike egymagában szép. Bár ez csak az én véleményem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!