Csak kíváncsiságból kérdezem, milyen volt a kórházi koszt, ott ahol szültél?
Győr. Császár után. Pépeset ehettem csak 4 napig. Eleve nagyon bizalomgerjesztő volt a tányérszerű izén a felirat: epés-pépes. Na a tartalma is általában borzasztó volt, ízre értve is.
Utolsó nap ehettem normál menüt, de erről senki nem szólt. Addig a szobánkba hozták az ebédet, akkor meg a társalgóban volt az asztalon, csak épp nem tudtuk, hogy az a miénk. Kb kihűlt, mire kiderült. Mindegy is, ez volt a legkisebb rossz egyébként.
Éhezők viadalaaaa
Jó oké nem hízlalda, de na.. Az állataim különbet esznek.
Mohács. Hát ott van minek nevezzelek főzelék babaturmixban,egyszerűen ránézésre felismerhetetlen, sokszor ízre is,meg egész napra 4 szelet kenyér reggelire ebédre vacsira. Ellenben van íze az ebédnek. Reggeli vacsi felejtős 1 szelet felvágott, vagy 1.vaj 1.szelet sajt, kefír reggelihez max van tea tej tejeskávé.
Pécs 2020. Hát hagyjuk.. Főleg a császár utáni kosztot.. Életemben nem ettem olyan szart mint ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!