Mi volt az, amire gyerek előtt még azt mondtátok, biztos, hogy nem úgy lesz, és mégis úgy lett?
Nekem ilyen volt pl hogy:
Biztos, hogy nem fogom engedni, hogy utánam jöjjön a wcre is.
Biztos, hogy nem fogunk mindig mesét nézni.
Ez a kettő, ami nagyon megmaradt :)
Az első gyerek előtt:
- Nem fog velem aludni
- nem adok neki cukrosat SOHA 😂😂😂😂
- Biztos, hogy fog majd hangszeren játszani, mert az pozitívan hat a gyerekekre (13 éves, és rohadtul nem érdekelte soha semmilyen hangszer, még csak zenét se nagyon hallgat)
A második gyerek előtt:
- Na ő aztán tuti nem alszik velünk
- Mindig türelmes leszek, nem fogok kiabálni soha
Nála mást már nem is nagyon fogadtam meg, így nem koppantam nagyot 😀
Nem fogok egy ágyban aludni vele - ezt a harmadik otthontöltött éjszakán dobtam sutba, mikor másodszor kelt éjjel én meg a császár hegem miatt alig bírtam felkelni hozzá.
Nem lesz folyton kézben mert megszokja - hasfájós, frontérzékeny baba; így jobban alszik és ébren is nyugodtabb.
Most hat hetes, még próbálkozom "leszoktatni" ezekről. A kézben levés egyre jobban megy (10 percekre már magára lehet hagyni), a kiságyba szoktatás szélmalomharcnak tűnik.
Nem lesz játék szétdobálva a nappaliban, játszani a saját szobájában lehet.
Hamar megtanítom hogy aludja át az éjszakát.
Maximum 1,5 éves koráig fogom szoptatni.
Nem jött be, 1,5 évesen még mindig legalább négyszer kel éjszaka szopzni, és egy csatatér a nappali. 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!