Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most tényleg én fogom fel így?

Most tényleg én fogom fel így?

Figyelt kérdés

Van egy 9 éves lányom és egy 5 hónapos kisfiam.

A lányomnak van egy barátnője az iskolában. Én annyira nem kedvelem a kislányt mert túl hangos és folyamatosan üvölt és rosszalkodik.

Nagyon ritkán engedem csak át. Az anyukájával kijövünk de nem mondanám,hogy barátnők vagyunk.

A problémám tavaly kezdődött amikor bezártak az iskolák. Akkor pont 3 hónapos terhes voltam. A kislány anyukája megkérdezte, hogy átjöhetnének-e a lányai mert nincs aki vigyázzon rájuk. A kislány nővére 12 éves. Igent mondtam rá. De megbántam. A nagyobb lány a szekrényekbe bújkált, kutatott, szétdobált, a kislány a kutyát molesztálta folyamatosan és üvöltött. Én alig vártam, hogy elmenjenek. Majd most nemrég az anyukája meg kért, hogy hozzam el a kisebbik lányát az iskolából mert nem tudja megoldani. Mondjuk én ilyen helyzetben szabit vettem ki hozzáteszem. Na mindegy mondom abba a három napba nem halok bele. Hát nem így történt.A három nap alatt szerintem 8 féle ebédet készítettem mert válogat a kislány. Amikor a harmadik féle ételt sem szerette akkor melegszendvicset csintam neki. Amikor kimentek akkor meg azt mondta a lányomnak, hogy soha nem evett ilyen sz@r melegszendvicset. A sz@r hozzáteszem a legszebb szóbami kijött a száján három nap alatt. Már a lányomat is idegesítette a viselkedésével. Rá egy hétre bezárt az iskola de az anyuka nagyon pedzegeti, hogy most megint nincs aki vigyázzon a gyerekeire. Hát én nem vállalom el az biztos de a párom rá akar beszélni. De szerintem elég sok így is az, hogy 8-tól 1-ig a gép előtt ül mert tanítás van és hol neki kell segítenem hol a kicsi üvölt de még főzni és takarítani is kéne. A kicsi meg olyan mostanában mint a matrica. Így is sok. Ha itt lenne egy másik gyerek lehet, hogy megőrülnék.

A férjemnek könnyű. Mire hazaér minden kész van.

Ha hív az anyuka biztos, hogy nemet mondok. Pont azt a célt szolgálja ez az egész iskolabezárás,hogy ne terjedjen a vírus és aki teheti maradjon otthon. Én megértem, hogy nem tud otthon maradni de én sem bírnám ha egy gyerekkel több lenne. Én sem akarok elkapni semmit. Ti bevállalnátok ezek alapján a gyereket?

2021. márc. 21. 21:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Vállalná a halál....

Kedves Marika nem tudok vigyázni a gyerekeidre van nekem is kettő nem tudom megoldani! És pont meg magyarázkodni sem kell! A ferjed meg jobban teszi ha hallgat. Vigyázzon rájuk akkor o de ne másnak csináljon munkát!

2021. márc. 21. 21:32
 2/13 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom. Azért írtam, hogy neki könnyű.
2021. márc. 21. 21:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Fhuu.. "a párom rá akar beszélni..." hát vigyázzon rá ő.

Ne válald nem kell magyarázkodni sem csak nem fér bele időbe energiába. Mondjuk nem tudom. Amikor kicsi voltam anyáink mindig megbeszélték hogy na jól viselkedtek a gyerekek? Ezt meg sem kérdezné? Pedig éghetne az arca tőle az biztos

2021. márc. 21. 21:38
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt dolog,hogy elvállanám. Fizessen bébiszittert anyuka, vagy oldja meg máshogy. Én más neveletlen gyereke miatt biztos nem szívnék.
2021. márc. 21. 21:40
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy vállalnám.

Az őszintét megvallva talán problémamentes gyereket sem vállalnék be. Van nekem is.. épp egy csecsemő gondozàsa is ott van...

Nemmmmm

Vállalná a halál..

Így meg.. hàt játszani se.. max udvaron vagy játszótéren..

2021. márc. 21. 22:04
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

5 hónapos gyerek mellett egy rosszaságot, vírusos helyzetben?! A férjed meg rá akar beszélni? Normális??

Nehogy vállald. A nő majd megoldja.

2021. márc. 21. 22:18
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan nem vállalnám.

Az 5 éves lányomhoz átszokot jönni a szomszéd kislány. Örömmel vigyázok rá. Nem volt soha gond, sőt lekötik egymást a csajok még én az ikrekkel foglalkozom meg a háztartással.

Cserébe a lábyom is átmegy néha

De egy vásott kölyköt vállalna be a nyavaja

2021. márc. 21. 22:28
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt sem értem, hogy többedik alkalommal miért vállaltad el. Attól, mert te nemet mondasz az anyukának, még a lányaitok lehetnek barátnők.
2021. márc. 21. 23:13
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy vállalnám. Sőt egyenesen közölném anyukával, hogy a gyerekei neveletlenek, képtelenek kultúráltan viselkedni,beszélni, és egész biztosan nem vigyázol rájuk többet.

Tudod mikor főztem volna 8 féle kaját. Sőt még lehet szájba is vágtam volna,ha ilyet mond, hogy szar. Válogasson otthon..

A férjed nagyon könnyen beszél. Miért nem mondod neki, hogy drágám persze jöjjenek át a lányok. De akkor én elmegyek a kicsivel anyámhoz, vagy Julcsi barátnőmhőz és Te vigyázol rájuk. Mindjárt lefagyna a mosolya..

Bár az én 2 nagy lányom még csak ovis. De nekik is van egy ilyen barátnőjük. Egyszerűen annyira irritál a kislány, hogy mikor megyek ebéd után a lányaimért nem győzők kapkodni mert levakarhatatlan. Nagyon durván beszédhibás amiről tudom nem tehet. De még rá is tesz egy lapáttal. Érthetetlen erőszakos, nehezen fogad szót. Folyton benyúlkál a 3 hónapos kislányomhoz a babakocsiba, holott nem egyszer el lett neki mondva, hogy nem szabad.. Folyton az arcához akar nyúlkálni. Teljesen mindegy, hogy tiszta kajás a keze, vagy taknyos.. Állandóan emelgeti a 3 évesem, a kislány olyan mint egy hegyomlás 7 éves. Múltkor

elejtette be is verte a gyerekem magát holott ezt is már nem egyszer kértem, szóltam érte (mindkét szülő tanár ráadásul) mikor kezdte a nagyobbikom az ovit, elmart mellőle mindenkit. Mai napig elzavar a lányaim körül mindenki mást. Nem szeretem a kislányt nem tehetek róla. 🤷‍♀️ Épp ezért soha nem jöhet hozzánk.

2021. márc. 22. 04:06
 10/13 A kérdező kommentje:

Egyszer sem kérdezte meg, hogy hogy viselkedett. Mondjuk tudja ő pontosan. Mert otthon is így viselkedik, sőt.

Azértbis hisztizett, mert a kisfiam hangosabb volt a kelleténél és nem tudott tanulni. Utána az volt a baja, hogy a lányomnak még gyakorolnia kellett egy kicsit a tanulás után.

Borzasztó rossz volt.

2021. márc. 22. 08:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!