Egy hónap múlva születik meg a kislányom. Három név tetszik igazán, de még nem tudtam eldönteni melyik legyen. Nektek melyik tetszik?
Már annyit agyaltam rajta, de nem tudok választani. Amik tetszenek : Arabella, Fanni, Jázmin.
A vezetéknévhez ( amit ide most nem írnék le ) mindegyik passzolna.
Csak egy keresztnevet szeretnék adni neki.
Nektek melyik a legszimpatikusabb/legszebb?
Köszönöm szépen előre is:)
A gyerekek minden névre tudnak valami frappáns, vicces becenevet adni!:)
Nem szeretnék senkit megbántan, de a Niki,Viki,Szandi nevet egyáltalán nem szerettük volna! Picit ritkább nevet kerestünk, de igazatok van a Jázmin mostanság elég elterjedt. Attól függetlenül nagyon szép név! Első baba amit 3 éve várunk, szóval a névválasztás is nagy dilemma:) De mindenkinek köszönöm a véleményét/válaszát, ha eldöntöttünk írok !:)
Ha fontos, hogy ne legyen nagyon gyakori név, akkor én ezek közül az Arabellát választanám. 😊
A Fanni és a Jázmin szerepelnek a 100 leggyakrabban adott keresztnév között legalább öt évre visszamenőleg.
34!
ÉS?
Az én lányom Anna. Ezer éve a leggyakrabban adott 10 név között van, a születésé évében első helyen állt. A korosztályában sosem volt ilyen nevű gyerek. Az egyetlen ismerősöm ezzel a névvel idősebb nálam is. A saját környezet a lényeg, nem a listák.
35,
ne harapd már le a fejem, a kérdező írta, hogy kevésbé gyakori nevet szeretne.
36!
Ha megy az értő olvasás, akkor kiderül, hogy a gyakoriság viszonylagos
37,
megy az értő olvasás, csak hülyeséget írsz.
A gyskoriság egyáltalán nem viszonylagos, tökéletesen egzakt módon meg lehet állapítani, hogy egy adott név gyakori-e vagy sem.
Nem fogja tudni előre a kérdező, hogy az oviban, suliban mennyire lesz elterjedt az általa választott név. Ha nincs rajta a gyakori nevek 100as listáján, akkor nyilván jóval kisebb eséllyel, mintha szerepelne ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!