Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy hónap múlva születik meg...

Egy hónap múlva születik meg a kislányom. Három név tetszik igazán, de még nem tudtam eldönteni melyik legyen. Nektek melyik tetszik?

Figyelt kérdés

Már annyit agyaltam rajta, de nem tudok választani. Amik tetszenek : Arabella, Fanni, Jázmin.

A vezetéknévhez ( amit ide most nem írnék le ) mindegyik passzolna.

Csak egy keresztnevet szeretnék adni neki.

Nektek melyik a legszimpatikusabb/legszebb?

Köszönöm szépen előre is:)

2021. márc. 19. 13:45
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
77%

"A Fanni tetszik kislánynak, de egyszer felnő, és ügyvédként, orvosként vagy mérnökként már komolytalan lenne."

Ezelött 25-30 évvel a Boglárka, Réka, Kata és hasonló nevekre is ezt mondták, idöközben meg megszokottá váltak, senki nem akar fenn rajtuk.

2021. márc. 19. 15:01
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Fanni tetszik legjobban. A Jázmin is egy nagyon szép név, de mostanában kicsit túl felkapott lett, ezért azt nem választanám, csak ha jobban hangzik a vezeteknevvel mint a Fanni. Az Arabella nem tetszik, nekem valamiért kicsit gonosz hangzása van.
2021. márc. 19. 15:38
 23/41 A kérdező kommentje:
Igen, nekem felmerült az Izabella is! A férjemnek nem tetszik, ebből jött nekem az Arabella. Viszont ez a név valahogy az egész családomnak nem tetszik. Pedig szerintem ritka és pont ezért fogott meg.
2021. márc. 19. 15:52
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ezt a férjeddel beszéld meg, hogy mi legyen. én azt csináltam amikor nem tudtunk dönteni, hogy amik "bent maradtak" nevek, azokat felírtam egy cetlire, és húztunk. ha egyikünk se húzta rá a száját, hogy az legyen a neve, akkor tényleg jó volt. Ilyenkor azért kibukik hogy oké, tetszik az arabella, de áá inkább ne... de én már csak azért sem adnám az arabellát, mert ara-bella, félreérthető, illetve arab-(b)ella - szintén félreérthető, bonyolítja. mellesleg nekem sem tetszik így egyben. nekem a Jázmin jön be ezek közül inkább.
2021. márc. 19. 16:01
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ahogy olvaslak, az jutott eszembe, hogy egyik ismerősöm kislánya Annabella. Ahhoz mit szólsz?

(kicsit úgy vagyok most ezzel, mint Shrek a virágcsokorral: "Nekem ugyan nem tetszik, de gondoltam, neked hátha" :) )

2021. márc. 19. 16:07
 26/41 A kérdező kommentje:
A férjemmel rengeteg név közül választottuk ki ezt a hármat, ami tetszik mindkettőnknek. Nyilván a mi véleményünk fog dönteni, de nagyon érdekes, hogy kinek mi tetszik és kinek mi jut eszébe egy-egy névről.:)
2021. márc. 19. 16:11
 27/41 anonim ***** válasza:
76%
Huh, Annabellát ismerek....Debellanak csúfolták szegényt, nem véletlenül....
2021. márc. 19. 16:17
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
igen, valóban érdekes hogy ki mire asszociál belőle. nálunk mondjuk a férjem lököttsége pont jól jön ennél is.. nagyjából az összes lehetséges csúfolásra tud asszociálni :DD de pl a Fannira, Jázminra nem nagyon tudott. a Jázminnál max az lehet hátrány, hogy az Aladdinban ugye Jázmin hercegnő van, ezzel piszkálhatják ha úgy van...
2021. márc. 19. 16:36
 29/41 anonim ***** válasza:
51%

28!

Fanni -Funny lesz belőle angol nyelvteruleten. Magyarorszagon meg simán Fáni meg Elefánt. (Taoasztalat)

2021. márc. 19. 16:38
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

29. valóban, most hogy így mondod... :D akkor maradt a Jázmin mint legkevésbé gázos eset, szerintem.

Kérdező, majd írd meg, mire jutottatok! ☺

2021. márc. 19. 16:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!