Az alábbi nevek közül kinek melyik tetszik? Biztos, hogy ezek közül választunk, de nem akarjuk tudni eldönteni. Sándor, András, Illés, Pál! Kinek melyik tetszik?
Figyelt kérdés
2019. júl. 14. 23:24
1/8 anonim válasza:
Ez mióta számítástechnika? A gépedet akarod elnevezni? Amúgy András
2/8 anonim válasza:
Részemről Pál, a legjobb barátomat Pálnak hívták, hómobilbaleset érte amit nem élt túl. Pál rossz ember nem lehet.
3/8 anonim válasza:
Illés a legjobb, azzal tuti nagyon külci lesz. Mondtad, hogy nem akartok új ötleteket, de szerintem vegyétek fel a listára a Gábrielt és a Hermészt is, hátha igazán jó nevet akarnátok adni.
4/8 anonim válasza:
András, Sándor (a Sanyi becézés borzasztó).
5/8 anonim válasza:
Nekem az Illes kulonleges nev es szeretem a nem tomegneveket:) a megszokottakbol az andras valamint a sandor.:)
6/8 anonim válasza:
Egyértelműen az Illès, régies név, de ritka, és szép is. :)
7/8 anonim válasza:
Én ezek közül az Illést vagy az Andrást adnám. Szerintem legyen Illés, mert az ritkább -ilyet nem ismerek, de Andrist többet is:) De egyébként gyönyörű név. Meg a többi név is klassz, ami fel van sorolva:)
8/8 A kérdező kommentje:
Megszületett és Illés lett a neve a kicsinek! Nálunk is ez volt befutó, de kíváncsi voltam mások mit gondolnak róla. Köszönöm a reagálást, hozzászólást mindenkinek!
2019. júl. 22. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!