Szoptatás alatt candida?!
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Lassan 7 hónapja szültem. Még szoptatom a babám. Nemrég voltam nőgyógyásznál mivel egy ideje egy héten egyszer kb enyhén sárgás folyásom van. Kenetet vett, és azt tanácsolta kívülre használjak canesten krémet, mert nagyon piros. Ezt használok is egy hete, 2* egy nap, de nem sok javulást látok. Ma néztem a kenet eredményét interneten, ahova Saccharomyces cerevisiae van írva. Utána néztem, hogy élesztőgomba, de mivel még tartanak a korlátozások nem tudok orvoshoz menni, illetve ha kapnék időpontot, akkor is minimum egy hetet kellene várnom, vagy többet. Meg szeretném kérdezni, hogy van e valami vény nélkül kapható gyógyszer amit szoptatás alatt is lehet alkalmazni, vagy mindenképp várjam meg míg eljutok orvoshoz?
2021. márc. 18. 10:33
1/1 anonim 

válasza:

Én canesten kombit alkalmaztam, helyrehozta. Igazából nem is gondoktam, hogy szoptatas alatt mi van, mert szuksegem volt ra és realisan ennyi mi bajt okozhatna? Gyógyszert is veszek be ha nagyon muszáj.. Egy-egy alkalom nem befolyásol semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!