Volt már ilyen a körmöd?
Figyelt kérdés
Mi volt a diagnózis és a kezelés?
már 2 dokinál voltam, 1x terhesen, azt mondta majd jöjjek vissza ha már nem vagyok terhes és nem szoptatok, és szerinte nem gomba. Most egy másik doki látta, szerinte gomba, de amig szoptatok nem kaphatok gyógyszert. Most Canestennel meg Betadine-nal kezelem... Másnak is volt már ilyen? Nekem csak a terhesség meg a szoptatás alatt lett ilyen, előtte szép volt a körmöm
2010. aug. 19. 10:00
11/11 A kérdező kommentje:
helyesbítek, nem gomba volt, hanem acryl allergia. Körmösök figyelmébe, sajnos az acryl a zselében és a porcelánban is benne van, úgyhogy ha ilyet láttok akkor erre kell gyanakodni. A gomba nem múlt volna el 2 hónap alatt. De ahogy leszedtem a zselét, szinte 2 nap múlva látványos volt a javulás
2011. febr. 25. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!