Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Köteles vagyok a védőnőnek és...

Köteles vagyok a védőnőnek és a gyerekorvosnak megmutatni a szoptatást?

Figyelt kérdés
Nem szeretném, ez az én és a férjem magánügye.
2021. márc. 17. 07:13
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelezhet rá.
2021. márc. 17. 07:15
 2/22 anonim ***** válasza:
91%
Miert kéne megmutatni?
2021. márc. 17. 07:16
 3/22 anonim ***** válasza:
98%
Nem. Mondjuk nálunk pont úgy jött a védőnő, hogy szoptatnom kellett. Nem zavartam ki. Nem zavart a jelenléte. Legalább megerősített benne, hogy jól csináljuk a dolgunkat mind a ketten 😁
2021. márc. 17. 07:19
 4/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm! És a kórházban is visszautasíthatom a segítséget?

Van szoptatási tanácsadóm, egy ismerős és már előre segít és fog is. Benne megbízom. De már most kapom a védőnőtől és a gyerekorvostól, hogy megnézik majd. A kórházról is csak rosszat hallottam ilyen téren, én nem kérem, hogy kioktassanak, inkább megoldom magam.

2021. márc. 17. 07:23
 5/22 anonim ***** válasza:
67%

Csak be ugye nem mehet senki🤷 De aztán nehogy sírj a csecsemősnek, hogy úr isten nem szopik rendesen kit csinálj.

Tudod ember tervez...... Sokszor kell változtatni gyerek mellett az elképzeléseken

2021. márc. 17. 07:30
 6/22 anonim ***** válasza:
51%
Mit csinálj nem kit😂 Bocsi
2021. márc. 17. 07:30
 7/22 anonim ***** válasza:
83%
Nekem meg kellett mutatni mindkettőnek. Ki is akadtam. Hiába mondtam h a kórházban foglalkoztak velem szoptatási tanácsadók, jól csinálta a babám, mégis megnézték. Reklamáltam én is nekik.
2021. márc. 17. 07:33
 8/22 anonim ***** válasza:
84%

Védőnőnek, orvosnak nem kell. Nalunk a doki nem kérte, a védőnőnek meg simán megmondtam, hogy felejtse el.

Nekem van 3 kistesóm, anyát számtalanszor látam szoptatni. Nem egyszer át is beszéltem vele szülés elött. Elméletben ott voltam fejben. Emellett nagynénem védőnő (nem hozzá tartozunk) ő is ellátott tanácsokkal bőven.

Megszületett a fiam, egyből kb mellre is kellett tennem. És hiába a nagy tudás, a sok elmélet, mégsem találtuk meg a megfelelő technikát. A szülésznő segített benne.

Hidd el. Ott fogsz feküdni full meztelenül, koszosan, fáradtan, kiszolgáltatottan, pont nem az lesz a legnagyobb bajod, hogy ott valaki segit....

2021. márc. 17. 07:45
 9/22 anonim ***** válasza:
93%
Nem azért kéri egyik se, mert szoptató nőre izgulnának, hanem azért, hogy lássák, megfelelő e a technika és segíteni tudjanak. De ha téged ez enynire zavar, nem kötelező, mindent vissza lehet utasítani.
2021. márc. 17. 07:48
 10/22 anonim ***** válasza:
82%

Hidd el, szülés után semmi ilyen nem fog már érdekelni. :D

Én örültem, hogy van, akitől kérdezhetek a kórházban. Millió mellet, szoptatást láttak már, kötve hiszen, hogy őket majd pont az én mellem érdekli.. viszont az éhségtől üvöltő csecsemő szívszorító látvány.

A védőnő, gyerekorvos nálunk nem kért ilyet, de ahogy fentebb is írták, nyilván csak segíteni akarnak. Ha Téged ez ennyire feszélyez, nyugodtan utasítsd el, de ha nem megy a szoptatás, akkor van egy határ, amikor túl kell lépned a saját érdekeiden a gyerek miatt.

2021. márc. 17. 07:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!