Köteles vagyok a védőnőnek és a gyerekorvosnak megmutatni a szoptatást?
Köszönöm! És a kórházban is visszautasíthatom a segítséget?
Van szoptatási tanácsadóm, egy ismerős és már előre segít és fog is. Benne megbízom. De már most kapom a védőnőtől és a gyerekorvostól, hogy megnézik majd. A kórházról is csak rosszat hallottam ilyen téren, én nem kérem, hogy kioktassanak, inkább megoldom magam.
Csak be ugye nem mehet senki🤷 De aztán nehogy sírj a csecsemősnek, hogy úr isten nem szopik rendesen kit csinálj.
Tudod ember tervez...... Sokszor kell változtatni gyerek mellett az elképzeléseken
Védőnőnek, orvosnak nem kell. Nalunk a doki nem kérte, a védőnőnek meg simán megmondtam, hogy felejtse el.
Nekem van 3 kistesóm, anyát számtalanszor látam szoptatni. Nem egyszer át is beszéltem vele szülés elött. Elméletben ott voltam fejben. Emellett nagynénem védőnő (nem hozzá tartozunk) ő is ellátott tanácsokkal bőven.
Megszületett a fiam, egyből kb mellre is kellett tennem. És hiába a nagy tudás, a sok elmélet, mégsem találtuk meg a megfelelő technikát. A szülésznő segített benne.
Hidd el. Ott fogsz feküdni full meztelenül, koszosan, fáradtan, kiszolgáltatottan, pont nem az lesz a legnagyobb bajod, hogy ott valaki segit....
Hidd el, szülés után semmi ilyen nem fog már érdekelni. :D
Én örültem, hogy van, akitől kérdezhetek a kórházban. Millió mellet, szoptatást láttak már, kötve hiszen, hogy őket majd pont az én mellem érdekli.. viszont az éhségtől üvöltő csecsemő szívszorító látvány.
A védőnő, gyerekorvos nálunk nem kért ilyet, de ahogy fentebb is írták, nyilván csak segíteni akarnak. Ha Téged ez ennyire feszélyez, nyugodtan utasítsd el, de ha nem megy a szoptatás, akkor van egy határ, amikor túl kell lépned a saját érdekeiden a gyerek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!