Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azèrt nem nő, mert rossz evő?

Azèrt nem nő, mert rossz evő?

Figyelt kérdés

A lànyom keveset eszik, 1,5 èves lesz. Kiegèszìtèsnek tàpszert kap most 76cm ès 12kg.

Az anyòsom folyton azt mondja, hogy magassàgra nem nő, mert nem eszik rendesen.

Ùgy gondolom,hogy genetika èn 155cm vagyok a fèrjem sem magas.

Ha kevès lenne amit eszik nem is hìzna, pedig havi 300g a sùlygyarapodàsa.

2021. márc. 17. 06:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
bölcsiben dolgozom, semmi baj a gyerekkel... nálunk többnyire 2-3 évesek vannak, kgban van aki ennyi sincs, a magasság meg genetika... van 2 évesem 85 centivel, meg van 2 évesem 79 centivel, és "annyit esznek amennyit látnak" ;)
2021. márc. 17. 06:48
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
Ez genetika. Az én lányom nem jó evő, mégis 6 hónaposan 73 cm. Én is és az apja is magasak vagyunk, a fiunk is magas.
2021. márc. 17. 07:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha rossz evő lenne, súlyban se nőne, márpedig nem is kevés a súlya, sőt!

A semmitől nem hízik egy gyerek. Esélyes hogy se te, se az anyósod nem tudjátok reálisan megítélni, hogy mennyit is eszik.

Átlag 2 éves 12 kiló, de nem ám ilyen pici magassághoz, hanem 90 centihez. Ez az 50 % percentilis érték.

2021. márc. 17. 09:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A magasságra tényleg pici de a súly az jó.

Az én lányom egy évesen volt 8,5 kg és 92 cm. Sovány volt.

A fiam hat hónaposan 72 cm és 10 kg kereken.

Hát elég érdekes, hogy már most lehagyta a lányomat.

Egyébként a lányom most 9 éves, 156 cm és 40 kg. Mostanra utolérte a többieket. Eddig nagyon rossz evő volt. Hat éves koráig. Ha nem szóltam volna rá, hogy egyen egész nap nem evett volna. Nagyon magas. Eleve mi sem vagyunk alacsonyak és kövérek sem szóval a géneket hibáztattam mindig.

2021. márc. 17. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!