Mit tanítanak manapság biológia órákon? Komolyan kiakadok néha.
Igen, tisztában vagyok vele hogy nem az én dolgom!!!Csak amikor tizenpár éves GYEREKEK egymásnak bizonygatják, hogy ettől meg attól nem lesz semmi gond, vagy több ember magyarázatára sem hajlandóak a fülük botját sem mozdítani...ÁÁÁÁÁÁÁ,
Link lent!
Hát ezt tanitják:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Utolsó előtti válaszadó. 17 éves és kifejti, h ők azt tanulták, h az előváladékban más anyagok vannak, attól nem lehet teherbeesni és a védőnők csak azért "terjesztik" ezt, hogy a fiatalok ne szexeljenek gumi nélkül....
Komolyan nem tudom eldönteni, h sirjak vagy nevessek....
Hogy mit tanítanak?Hát a nagy büdös lóbrokit:)Emlékszem(nem volt még régen),hogy hozzánk bejött az okoska néni, aki volt már vagy 60 éves és annyi volt a biológia, a felvilágosító óra,hogy kielemezte mi,hol található.Mondanom sem kell,hogy ebből senki semmit nem tudott meg.
Amúgy itt radikális változtatásokra lenne szükség, de nemcsak a felvilágosítás,hanem az egész gyereknevelés terén is.Mert nem az kellene,hogy a tizenéveseket a barátaik világosítják fel,aki sz@rt sem tudnak,hanem a szüleik.De mikor azoknak annyi eszük sincs,hogy védekezzenek ezáltal szeretet nélkül nevelnek fel egy gyereket, vagy esetlegesen nemtörődnek vele és a felvilágosításával,akkor elgondolkozom,hogy mi a f@szt akartak ezek...inkábbhúztak volna gumit a farkukra.Miért nem lehet azt a szerencsétlen gyereket felvilágostani?Miért nem lehet a fiúknak gumit venni?Mert szexelni azt fog, hiába a tiltás és akkor itt már megint a jó témát feszegetünk, mert tiltani azt fogják és akkor még ott vannak az idióta haverjaik akik tényleg az égvilágon semmit nemtudnak, azt sem tudják mi az az előváladék, pedig láttak már olyat, arról meg,hogy védekezzenek?Hát minek b@szki, abban úgy sincs semmi.MEgjegyzem én sem tudtam 15 évesen mert engem is b@sztak felvilágosítani,de legalább gumit húztam a pasimra amikor kellett nem az,hogy ész nélkül dugtam mindenkivel..
Kupán kellene csapni az összes szülőt aki azthiszi,hogy a gyerek majd mindent tudni fog, a felvilágosítást pedig izgalmasabbá kellene tenni, tiltások ide vagy oda!!! ha én lennék a felvilágosító tututi,hogy kapnának tőlem az értelmes magyarázatokon túl sok sok óvszert és még tippeket is kapnának hogy legyenek jobbak...mert ezzel fel lehet hívni a figylemüket az szent...
Én is ilyesmit akartam írni az este, csak lefagyott a gépem:).
Egyszerűen borzalom.A szexualitás kategóriában is, ahová kivan írva hogy csak 18 éven felülieknek 13-16 évesek osztják az észt, hogy ezt meg azt hogy a legjobb.Én meg csak kapdosom a fejem, hogy "Te jó Ég!".Nem mondom hogy sokkal idősebb vagyok tőlük (25), de 18 voltam mikor elvesztettem (utólag még az is korán volt), de hogy azért fekszenek le egymással, mert akkor a másik ott hagyja őket, vagy mert az milyen jó is tud lenni....Nekem ebből valahogy az jön le, hogy nem kapnak otthon elég szeretet és valahogy ki akarnak tűnni, nem akarnak lemaradni a tömegtől és inkább mennek velük.Félre ne értsétek, csinálják ha úgy érzik készek rá, de akkor nézzenek utána, már jó előre hogy mit hogyan lehet biztonságosan , aztán ne siránkozzon senki sem, ha utólag gondba kerül.Ezt nem tudom megérteni.
Igen, nem tudom másnál hogy volt, de nálunk 6.ban a felvilágosításnál komolyan boncolgatták a menstruációtól a merevedésen át a szülésig MINDENT!Ábrákkal,kis filmekkel képekkel.A lányok kaptak betétet a fiúk 4 db óvszert.Igaz hogy azt az iskola állta, de legalább valamit elkezdtek már 13 éves korunkban.Középiskolában viszont semmi nem volt.Pedig legalább 9.ben még elfért volna még egy hasonló előadás.
Az hogy mit tanítanak, teljesen mindegy, akik kérdéseit belinkeltétek azokról süt hogynekik csak "tanítanak" de ők maguk nem "tanulnak".
A mai tizenévesek sokszor olyan szinten buták hogy iszonyat, tisztelet a kivételnek. Már 14-15 évesen szexelnek és arra gondolnak ŐK úgysem eshetnek teherbe, mert kicsi az esély....felnőttet akarnak játszani, szex szex szex ami érdekli őket a párkapcsolatokkal kapcsolatban aztán meg megijednek és írogatják az ostoba kérdéseiket amivel a barátnők megijesztették őket.
Az én fiam még picúrka de remélem több esze lesz mint a tinik nagy részének :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!