Tejláz lehet, vagy betegség?
Tudom, hogy senki nem orvos, ezért tapasztalatokra vagyok kíváncsi, nem véleményre. 3 hete született meg a kisfiam, a szopi még azóta sem megy, ezért fejek és üvegből kapja. (Kórházban még nem volt tejem, ezért hamar elfogyott a türelme a cicin. Próbáltam fejni, 10-ml sikerült nagynehezen néha, azt ugye így üvegből kapta. Itthon első nap tápszert, hogy ne éhezzen mert a kórházban lesz*rtak minket) másnapra megtörtént a tejbelövellés, de akkor meg szegényem nem tudta bekapni, megint csak fejtem. Vettem bimbóvédőt de csak nyüglődik rajta. Próbálkozunk azóta is, de csak az üveg. Nyelve nincs letapadva, minden oké vele, annyit mondtak hogy simán ellustult.
Na a lényeg, hogy 1 hete felmegy a lázam minden este, leginkább forró zuhany után, mikor zuhany alatt masszírozom a mellem hogy meginduljon rendesen. Néhány nap napközben is lázas voltam, ma megint csak este. Anyu azt mondja szerinte tejláz, én az elején úgy voltam vele hogy mikor bejött a meleg, igencsak nekivetkőztem és biztos ez miatt vagyok beteg. Eddig lefejtem 3-4 dl fél óra alatt, most már csak 2 dl sikerült. Eddig már zuhanyzás előtt csöpögő, most még utána sem. Lehetséges, hogy a láztól elapad? Vannak benne apró csomócskák, meg fáj is, de pont ugyan úgy fáj, mikor máskor is beteg vagyok. Nagyon szeretném továbbra is anyatejjel etetni és tudom hogy úgy termelődne a legjobban, ha megtanulnánk végre szopizni és szoptatni. Ezen kívül valakinek tanácsa, tapasztalata, aki hasonlón átesett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!