A minap volt egy olyan kérdés, hogy a szoptatós anyukák miért nézik le a tápszereseket!? ⬇️
Aki kiírta, érthető okokból nem tudott szoptatni, és ezzel szerintem nincs is semmi gond.
Viszont! Nagyon sok kérdésnél olyan válaszokat olvasok, hogy "ne kínlódj a szoptatással, már x hónapig kapott anyatejet, semmi baja nem lesz a tápszertől" és ez ezer féleképpen megfogalmazva, de a lényege ez. És egyébként ez így is van, semmi baja nem lenne a tápszertől sem. De ha valaki segítséget kér itt a szoptatáshoz, miért nem lehet megérteni, hogy ő szoptatni akar? Miért kell elkezdeni lebeszélni róla? Miért ekkora gond ez valakinek, ha valaki szoptatni akarja a gyerekét!?
Én 6ezerért vettem egy kézi mellszívót meg ezerért szoptatós hálóinget a kórházba. Ennyi befektetés kellett nekem a szoptatáshoz. Melltartó betét nem kellett mert vagy 2szer fordult elő éjszaka hogy kicsit folyt. Bimbóvédőt próbáltak rám sózni még terhesen. Mondta is a nő hogy anélkül nem fog menni. Hát ment. Szoptatós melltartót, párnát, teát, homeopátiás cuccokat baromságnak tartom. 🤷
Csak azért írom, hogy van ilyen is. Én azért kapok nem egyszer megjegyzést, lenézést mert a másfél éves még cicizik. 🤷
10! 2 évig szoptattam. Semmi kütyüre nem volt szükségem!!
Nem fejtem, nem ittam teákat...
Ettem, ittam mindent, amit a lányom hasa bírt. Egy forintomba nem került a 2 év szoptatás!!!
Na jó, pár doboz karamalzot vettem. De azt amúgy is szoktam, mert szeretem.
Köszönöm, hogy írtatok. :)
Persze, igen, az mondjuk nem mindegy, hogy mekkora gyereket akar már szoptatni.
Szerintem mind kettő nagy üzlet, 1 valaki ha nem költ rá, helyette a másik minden létezőt bevásárol :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!