Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A minap volt egy olyan kérdés,...

A minap volt egy olyan kérdés, hogy a szoptatós anyukák miért nézik le a tápszereseket!? ⬇️

Figyelt kérdés

Aki kiírta, érthető okokból nem tudott szoptatni, és ezzel szerintem nincs is semmi gond.

Viszont! Nagyon sok kérdésnél olyan válaszokat olvasok, hogy "ne kínlódj a szoptatással, már x hónapig kapott anyatejet, semmi baja nem lesz a tápszertől" és ez ezer féleképpen megfogalmazva, de a lényege ez. És egyébként ez így is van, semmi baja nem lenne a tápszertől sem. De ha valaki segítséget kér itt a szoptatáshoz, miért nem lehet megérteni, hogy ő szoptatni akar? Miért kell elkezdeni lebeszélni róla? Miért ekkora gond ez valakinek, ha valaki szoptatni akarja a gyerekét!?

2021. márc. 7. 14:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
10 😂 hat igen. Maradjunk annyiban mind a szoptatás mind a tapszer dollármilliárdos üzlet. Szoptatos haloingek, melltartok, teák, homeoszarsagok, párnák stb stb. Ezen az alapon nincs különbség a kettő között. Persze ingyen is lehet szoptatni bár ilyen not en nem ismerek. Akinek se fejoje, se melltartója, se melltartobetetje, se bimbovedoje, se teát semmit nem ivott soha, se semmi. Nem kell itt mutogatni. Pénz és üzlet mind a kettő mögött van boooooooooven.
2021. márc. 7. 18:59
 12/17 anonim ***** válasza:
32%

Én 6ezerért vettem egy kézi mellszívót meg ezerért szoptatós hálóinget a kórházba. Ennyi befektetés kellett nekem a szoptatáshoz. Melltartó betét nem kellett mert vagy 2szer fordult elő éjszaka hogy kicsit folyt. Bimbóvédőt próbáltak rám sózni még terhesen. Mondta is a nő hogy anélkül nem fog menni. Hát ment. Szoptatós melltartót, párnát, teát, homeopátiás cuccokat baromságnak tartom. 🤷

Csak azért írom, hogy van ilyen is. Én azért kapok nem egyszer megjegyzést, lenézést mert a másfél éves még cicizik. 🤷

2021. márc. 7. 19:18
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
12 te se foglalkozz senkivel. Mindenkinek ahogy jó. Amíg neked nem teher, kit érdekel mit gondolnak mások?! Ugyanezt gondolom minden esetre. Annyira magánügy. A lényeg, hogy a gyerek jól lakjon. Ha tapszer akkor az, ha anyatej, akkor az. Nyilván az anyatej jobb, de végső soron pont semmi nem múlik ezen egy ember életében.
2021. márc. 7. 19:36
 14/17 anonim ***** válasza:
60%

10! 2 évig szoptattam. Semmi kütyüre nem volt szükségem!!

Nem fejtem, nem ittam teákat...

Ettem, ittam mindent, amit a lányom hasa bírt. Egy forintomba nem került a 2 év szoptatás!!!

Na jó, pár doboz karamalzot vettem. De azt amúgy is szoktam, mert szeretem.

2021. márc. 7. 21:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Aki akarja úgyis szoptatja, akinek kételye van az megerősítést vár h nem muszáj, nem egy darab sz,ar ha nem tud szoptatni. Én akkor szoktam azt mondani h hagyja vki ha már rámegy idegileg, tudom milyen az, felesleges körök. 2 hónapig szoptattam kínkeservesen, akartam, de nem minden áron. Számomra megváltás volt h abbahagytam, lehet másnak is az lenne. Ebbe nem éri meg beleőrülni, addig az én pl az amyaságot sem tudtam élvezni, csak utána.
2021. márc. 7. 21:36
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
14 persze te nem koltottel rá. Nem is arról volt szó, hogy Jucika a Kossuth utca 1-bol mennyit költött a szoptatasra úgy általában. Hanem hogy ezeket a termékeket gyártják és veszik és meggazdagodnak rajta a gyártók és viszont eladók. Ennyi 🤷🏼‍♀️ Attól hogy te nem koltottel rá még dollármilliárdos üzlet marad.
2021. márc. 7. 23:06
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtatok. :)

Persze, igen, az mondjuk nem mindegy, hogy mekkora gyereket akar már szoptatni.

Szerintem mind kettő nagy üzlet, 1 valaki ha nem költ rá, helyette a másik minden létezőt bevásárol :D

2021. márc. 8. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!