Honnan tudjam, ha szoptatok, hogy a babám a súlya/100*120 grammot megette-e? Ez a tápszeresekre vonatkozik?
Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 10:23
1/4 anonim válasza:
Nagyon egyszerű: mérleg. Szoptatás előtt és utána is leméred, és a különbséget ette meg.
2/4 A kérdező kommentje:
de mi van,ha valakinek nincs?
nekem van,de sokszor nem eszi meg azt a gr-ot egy nap,viszont hallottam azt is,hogy ha 5-6 pisis,3-4 kakis pelus van az elég
7 hetes a babám még napi 6x van kakis pelus,ez mikor fog csökkenni?
úgy tudom lesz,hogy 2-3 naponta lesz 1 kakis pelus
2013. febr. 5. 10:35
3/4 frászkarikaborsó válasza:
Nem kell sehonnan se tudni, ez a képlet ugyanis csak a tápszeresekre érvényes. Azt nézd hogy a babád nem marad-e éhes, illetve hogy van-e elég pisis pelenkája, ha ezekkel nincs gond akkor akármennyit is eszik, az neki jó. A mérleggel meg csak idegesíted magad, saját tapasztalat, nekem kis étkű a babám és akármennyire is akarom, nem lehet többet belediktálni, az első két hónapban hülyére aggódtam magam miatta, pedig felesleges.. hízik, vidám, nevetgél, innentől kezdve akármennyit is eszik, az neki jó.
4/4 anonim válasza:
Utolsòval èrtek egyet, ha mindig mellre teszed ha kèri ès jòl hizik akkor elèg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!