A 15 hónapos oltás mellékhatásait szerintetek az akkor még szoptatott babák jobban viselik, mint a tápszeresek?
Semmi összefüggés.
Ha hajlamos arra hogy lázas lesz oltások után akkor valószínű az lesz, ha nem volt egyik után se, akkor kevés az esélye.
Csak anyatejes fiam míg csak szopott többet volt beteg, mint miután hozzátápláltam. Van nagy tesó, akit hozunk viszünk oviba, sok mindent elkap.
Biztos nincs közte összefüggés!Lányom 17 hónapos,még mindig szopik,születése óta csak anyatejes,tápszert nem is látott.
15 hónapos oltáson mégis beduzzadt,begyulladt az oltás helye,amire 1 hétig antibiotikumot szedett,nehogy eltályogosodjon.Kiütéses lett mellékhatásként,de nem egy-kettő,hanem tetötől-talpig 3 napon át.
Szóval nem ettől függ,hogy hogy viselik az oltást!
Köszönöm a válaszokat.
Betegségem miatt elválasztottam a 13 hónapos fiamat, és kicsit megijedtem, hogy így esetleg baj lesz a 15 hós oltáson, ha már nem (lesz?) olyan erős az immunrendszere. De így megnyugodtam, ami tőlem telt megtettem, innen már nem rajtam múlik.
Babám tápszeres: 3 napig könnyezett, és tüsszögött (orrfolyás nem volt), néha köhögött.
Barátnőmé anyatejes: 1 hétig folyt az orra szinte egyfolytában és köhögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!