Melyik az a homeopátiás bogyó, amivel meg lehet előzni a 15 hónapos oltás esetleges mellékhatásait?
Figyelt kérdés
15 hónapos oltás, homeopátiás bogyó2012. okt. 16. 20:53
1/7 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy nem tudok ilyen bogyót írni neked, de lehet, hogy nem is lesz semmi mellékhatása és felesleges bármit is adni. Nekünk is elmondta a doki, hogy mi az, ami előfordulhat, figyeltük és szerencsére semmi tünetet nem produkált. Én is használok homeós bogyókat a gyerekeknél, de ilyen esetben nem tartanám szükségesnek, mert lehet, hogy semmi nem lép fel.
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Itt 12 hónapos korban adják, lányomnak nem volt semmilyen mellékhatása. Mondjuk csak annyit mondtak, hogy lázas lehet.
4/7 anonim válasza:
második vagyok
Valójában nem csak a konkrét oltási mellékhatások elkerülése a cél az oltáskivezetésben, hanem azoknak a járulékos vivőanyagoknak a szervezetből való kiürítésére, amik az "hasznos" anyaggal együtt bekerülnek. Mert bizonyos álláspontok szerint ezek éppolyan kártékonyak lehetnek mint maga a konkrét mellékhatás, valamint ha nem is azonnal, később hatással lehetnek a gyerekek/felnőttek szervezetére.
5/7 anonim válasza:
"A 15 hónapos oltásnál nozóda híján adható a Thuja C200"
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat! Erősen aggódok az oltások miatt, kéthónaposan 40 fokos láza volt a gyereknek, a többi oltás pedig akár egy hétig tartó nyűgösséget is okozott, többször lázat, étvágytalanságot. Ennek véget szeretnék vetni. A homeós szerek legrosszabb esetben is nem használnak, de nem ártanak.
2012. okt. 16. 22:43
7/7 anonim válasza:
nem egészen ,mert felerősítik első körben a tüneteket,magas potenciálnál nagyon durván is ,Én felkeresnék egy gyermekorvost aki homeos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!