Mit tegyek, ha nem tudom szeretni a gyerekem?
3 éves múlt, semmit nem érzek iránta. Csak néha amikor itt van, azt érzem, hogy gyűlölöm.
Az anyjával egy buliban ismerkedtem meg, egyéjszakás kaland volt. Oké, én is tehetek róla, felfogtam.
Eleinte részt akartam venni valamilyen szinten a gyerek életében, mert ha már fizetni kell utána, akkor kapjak is valami jót, apai szeretetet vagy valami. Nem akartam bemenni a szülőszobára, de az anyja annyit hisztizett, hogy bementem. Nagyon rossz volt, rossz élményként maradt meg bennem, főleg hogy a "Hogy vagy?" meg a "Nagyon fáj?" kérdéseken kívül semmit nem tudtam kinyögni. Utáltam ezt az egészet. Eleinte még részt vettem, de akkori s csak kötelességből. Nem tudom szeretni a gyereket, főleg úgy, hogy az jut eszembe róla, hogy mi volt az anyjával meg mi volt a szülőszobán. Idegesít, hogy hisztizik, idegesít, hogy van.
Megdöbbentó h többen azt írjátok, h hagyja a francba.
Ha ezt egy anyuka írta volna ki, megköveznétek, szaranyáznátok, de semmi képp nem mondanátok h fizesse a gyerektartást, és ne látogassa.
Ha akarod szeretni, akkor érdemes lehet pszichológussal beszélni róla. Valószínűleg nem egy 3 éves gyereket utálsz, hanem azt, hogy hibáztál, esetleg a saját rossz gyerekkorod köszön vissza.
A hisztit hamarosan abba fogja amúgy hagyni, nem örökre szól a dackorszak.
Ha kilépsz az életéből, akkor tedd becsülettel, továbbra is segítsd anyagilag, ne tűnj fel 2 évente a semmibōl, hogy újra eltűnj és ha nagyobb korában kérdezni akar, akkor bizony felelj a kellemetlen kérdésekre.
Miért megdöbbentő? A szeretet nem lehet kierőszakolni nincs értelme ha muszajbol tenné azt a gyerek szerinted nem érzi?
Mèg a valos utálat is jobb mint a kamu szeretet.
Késő bánat.
"ha már fizetni kell utána, akkor kapjak is valami jót, apai szeretetet vagy valami. " ezen azert dolgozhatnál pszichológussal. Durva hogy a gyerekednek nem tudsz szeretetet adni, de elvárnád egy 3 évestől. Ez nem így működik egy gyereknél hogy te kapsz mert neked jár a szeretet. Előbb talan adj. A pénzt nem érti, érzi.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
Itt kb hasonlóért anyukát szétszedik!
De apu elég ha pénzt ad!
Honnan tudod h ott itt az anyának nincs e szüksége arra h 2 hetente hétvégén esetleg pihenjen. Vagy tanfolyamot végez, vagy bármi mást!!!
A kérdező meg arra nem képes h havonta 2x levegyen egy kis terhet az anyuka válláról, mert őt zavarja a hiszti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!