Megvennétek ezt a bébiételt?
Elképesztő úgyértem egy gyereknek nem igazán erre van szüksége..
"eljutunk a termékpalettáig, kiderül, hogy olyan érdekes bébiételeket is kínálnak, mint a rizspuding mangóval és almával, a nagyobbaknak való lazacos rizottó, a gyümölcssnack vagy a babakajára önthető olasz/indiai szósz."
itt a link:
Remélem hogy nem csak én érem be ebben a kecskemétivel meg az univerrel.
Mégha véleményetek még ha nem is magyarországon forgalmazott termék Ti megvennétek?

de szoktam par. szószt főzni meg ilyenek de nem szereti a boltit se inkább könnyü húsételeket adok amit biztos hogy megeszik.
azért kérdeztem hogy Ti mennyire vagytok bevállalósok mert nekem nem éri meg hogy megveszem és nem eszi meg.
persze kóstolgat .... szóval nem tiltom el és nem szabok korlátokat eleve de nem adok ebédre olyat amit tudom hogy nem enne meg.

Én simán megvenném ezeket. Egyrészt azért, mert ha belegondolok, a babák sok ízkombinációt megesznek, ami nekünk furán hangzik (pl. pulyka hús barackkal), ezek se furábbak, másrészt mert én sem vagyok az a típus, aki annyira a hagyományos, hétköznapi ételek felé hajlana, nálunk talán soha nincs az a "húsleves, rátnott hús krumplipürével" féle vasárnapi ebéd, szóval én is hajlok az egyedi, különleges ételek felé.
A csomagolás mondhatnám, hogy nem befolyásol, de azért szerintem mindenki megnézi, ha a bébiételek között lát olyat, ami eltér a hagyományos, üveges kiszereléstől, vagy aminek a cimkéjén nem egy tál étel és egy kisbaba képe látható, hanem valami egészen más. Ha meg már megnéztem mi az, és azt látom, hogy valami olyan ízkombináció van rajta, amit eddig még nem láttam (mint mondjuk a kukorica+tök+borsó, vagy a nagyobbaknak való Cottage Pie, amit én is szoktam itthon készíteni - igaz ezt pont ezért nem is venném meg), akkor biztos azt mondanám, hogy nosza, próbáljuk ki, hátha finom.
Ráadásul ezek még csak nem is sokkal drágábbak, mint amiket itthon lehet kapni, Angliában meg még pláne olcsónak is számíthatnak az ottani fizetésekhez képest.

Nem kell ezen megbotrankozni. A kinezete jo, bar csak emiatt nem valasztanam ezt a markat.
Az izkombinaciokon meg foleg nem szabad meglepodni, mert NEM MAGYAR FORGALOMBAN VANNAK.
Evekig eltem Angliaban es gyermekeim is szulettek, volt, hogy vettunk bebietelt. Magyar ember szamarameglepo lehet, hogy mit mivel parositanak, de ott ez a normalis. Teljesen mas eteleket esznek, mas a konyhajuk, ebbol adodoan termeszetesen a bebieteleik sem azonosak a mieinkkel. Sot, a hozzataplalasi tempoju, sorrendjuk is teljesen mas.
Az indiai izeken sem kell meglepodni. Tudod, hogy milyen sok indiai (es egyeb nemzetisegu) el Angliaban? Rengeteg! Persze, hogy alkalmazkodnak hozzajuk is. Eltem Londonban olyan keruletben, ahol 10 indiaira jutott 1 feher ember es 3 egyeb borszinu. Akkor miert is ne forgalmaznanak indiai izeket bebietelben, ha egyszer ok veszik meg???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!