Elképesztő úgyértem egy gyereknek nem igazán erre van szüksége..
"eljutunk a termékpalettáig, kiderül, hogy olyan érdekes bébiételeket is kínálnak, mint a rizspuding mangóval és almával, a nagyobbaknak való lazacos rizottó, a gyümölcssnack vagy a babakajára önthető olasz/indiai szósz."
és ismétlem pusztán elméleti szinten érdekel hiszen nem mo-nl forgalomba hozott termék.
2010. aug. 18. 12:05
2/15 anonim válasza:
nem venném meg, de mondjuk mi kecskemétit és univert sem vettünk. A fiam nem ette meg, szinte csak a hippet ésa néhány nestlé-t. Az Apám, aki élelmiszer minőségbiztosításban dolgozik ajánlotta, és tényleg sűrűbb, finomabb ételek voltak, az összetevőket tekintve is (pl, hozzáadott cukor, só nélkül, stb).
2010. aug. 18. 12:21
3/15 anonim válasza:
Csak a design miatt nem fizetnék érte többet. Amúgy megvenném, ha éppen ez ízlene a gyerkőcnek. Magunknak is vásárolok fura dolgokat. :-)
2010. aug. 18. 12:28
4/15 anonim válasza:
Lazacos rizottó jól hangzik ráadásul, a lazac finom és egsézséges, megvenném.
2010. aug. 18. 12:33
5/15 A kérdező kommentje:
értem...
hát én el nem tudnám képzelni hogy indiai szószt öntsek a gyerek kajájára.
a lányomnak még a nem csipős gyros se jött be - egy falat- igy nem kisérletezek és főleg nem rajta.
Persze mindenki szive joga de másfél évesen sőt egy évesen se vennék már bébiételt...
azért érdekesek a vélemények.
2010. aug. 18. 12:36
6/15 anonim válasza:
Neekem a kecskeméti teljesen bevált, ha már bébiételt veszek, akkor annak legyen valami "magyar" vonulata. Sosem volt olyan problémám, hogy nem evett meg egy bizonyos gyártónál készített bébikaját. Mondjuk nem is mondogattam neki, hogy válogathatsz ám kisdrága, ha esetleg nem ízlik, tévét meg még nem néz, hogy látná, hányféle terméket reklámoznak, amit kifejezetten a kisbabák számára fejlesztettek ki :)
2010. aug. 18. 12:38
7/15 anonim válasza:
első vagyok, ha hiszed, ha nem, mi sem engedtük válogatni, De ha valamit sorozatosan nem eszik meg, akkor váltunk. Mint írtam, nekünk más márka jött be, de az bejött szerencsére.
Kérdező, nem minden indiai szósz csípős ám! Vannak nagyon finomak. Mondjuk igazad van, csípős gyrost, vagy csípős akármit én sem adnék egy ilyen picinek.
2010. aug. 18. 12:46
8/15 anonim válasza:
A babám imádja a nestlé zöldséges rizs lazaccal bébiételét, ami majd ugyanaz, mint a lazacos rizottó. Szerintem semmi bajuk nem lesz tőle, bár én nem venném meg, de csak azért, mert már néhány hónapja én főzök neki. De különleges mártásokat is szokott kapni, almaszószt is csináltam már a húsra, és szereti a mangót is (azt még régebben bébiételben ette). Ezek azért nem olyan különlegesek, arról nem is beszélve, hogy az olasz szósz meg annyira elterjedt itthon, hogy csak na. Te is szoktál paradicsomos szószokat adni a babádnak, nem? Mert az is olasz szósz:D
2010. aug. 18. 12:49
9/15 A kérdező kommentje:
off. jééééééééééé végül elküldte a hsz-t
csak egyszer kellett újrainditani a gépemet miután leállt a válasz irása után elküldés elött..
szóval tudom hogynem minden indiai szósz csipős de eszembe nem jutna tacot meg ilyen kaját adni a gyereknek.
2010. aug. 18. 12:52
10/15 anonim válasza:
Szia! Mi 5 éve munka miatt Angliában élünk, és itt ilyen, és ehhez hasonló bébiételeket kapni. És nagyon finomak, a lazac és a mangó kimondottan egészséges. Persze mi sem a csomagolás, hanem az összetevők alapján vásárolunk. Sőt, ha utazunk, a 17 hónapos lányom még mindig bébiételt kap, mert így tudjuk megoldani az étkeztetését. Szerintem ezzel semmi gond nincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!