A baba letépte a mellbimbót. Mi lehetett az oka?
Anyu sokszor mesélte, hogy amikor elkezdett szoptatni az volt az első, hogy letéptem a mellbimbóját.
Vissza kellett varrni, és nem is erőltették a szoptatást utána.
Hasonló tapasztalat?
"Nem tudom, hogy miért kell meghazutolni, egy alkalomtól nem sebesedhet ki a mellbimbó."
Dehogynem! Már a szülőszobán kirepedt a kicsitől. Sok sebem volt a szoptatástól, de hidd el, bárki bármit mond, a baba nem tudja letépni a mellbimbót.
ezt találtam neked:
Kérdés: kb. egy hete fáj ahogyan Virág falatozik. Már az ínye alatt van a foga, és többször beszívja a mellbimbót, majd rászorít és húzza, cibálja. Persze az is rossz, ha csak 'ráharap'. Ilyenkor felkiáltok hogy ááá, ez fáj, akkor felnéz csodálkozva, de később megismétli. Nincs valami bimbóvédő erre a célra (van valakinek hasonló tapasztalata?)? A barátnőm anyósjelöltjének nincs meg az egyik mellbimbója, mert annak idején a nagyobbik fia leharapta. Emiatt a kisebbik nem is tudott szopizni. Hát nem szeretnék így járni.
4 napig Győrben voltunk a Virággal, klassz volt, végig aranyosan viselkedett. Mostanában állni akar, pedig még ülni sem tud egyedül.
Letépte, leszakadt,beszakadt ............
mindegy
Ha parázol Szoptass bimbóvédővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!