Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A baba letépte a mellbimbót....

A baba letépte a mellbimbót. Mi lehetett az oka?

Figyelt kérdés

Anyu sokszor mesélte, hogy amikor elkezdett szoptatni az volt az első, hogy letéptem a mellbimbóját.

Vissza kellett varrni, és nem is erőltették a szoptatást utána.

Hasonló tapasztalat?

2010. aug. 18. 09:50
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom, hogy miért kell meghazutolni, egy alkalomtól nem sebesedhet ki a mellbimbó."

Dehogynem! Már a szülőszobán kirepedt a kicsitől. Sok sebem volt a szoptatástól, de hidd el, bárki bármit mond, a baba nem tudja letépni a mellbimbót.

2010. aug. 18. 12:12
 22/35 anonim ***** válasza:
52%

ezt találtam neked:

[link]

Kérdés: kb. egy hete fáj ahogyan Virág falatozik. Már az ínye alatt van a foga, és többször beszívja a mellbimbót, majd rászorít és húzza, cibálja. Persze az is rossz, ha csak 'ráharap'. Ilyenkor felkiáltok hogy ááá, ez fáj, akkor felnéz csodálkozva, de később megismétli. Nincs valami bimbóvédő erre a célra (van valakinek hasonló tapasztalata?)? A barátnőm anyósjelöltjének nincs meg az egyik mellbimbója, mert annak idején a nagyobbik fia leharapta. Emiatt a kisebbik nem is tudott szopizni. Hát nem szeretnék így járni.

4 napig Győrben voltunk a Virággal, klassz volt, végig aranyosan viselkedett. Mostanában állni akar, pedig még ülni sem tud egyedül.

2010. aug. 18. 13:49
 23/35 anonim ***** válasza:
HA ez igaz akkor se az első szoptatáskor történt hanem amikor már foga volt a ygereknek
2010. aug. 18. 14:02
 24/35 anonim ***** válasza:
51%
Igaz lehet a mell bombó.Nekem is szakadt már le de nem a szoptatástól.Polo volt rajtam és a kutyánk rám ugrott.Alig éreztem valamit de azért megnéztem.Lógott.Tehát azt akarom mondani,nekem egy ennyitől leszakadt,pedig csak egy kutya huzta végig a tappancsát rajta.
2010. aug. 18. 14:24
 25/35 anonim ***** válasza:
Valóban ezt én is olvastam, csak az említett nőnek a 2 és fél éves gyerek harapta le:)))
2010. aug. 18. 14:25
 26/35 anonim ***** válasza:
Lógott vagyis nem tépte le a kutya, hanem "csak" beszakadt
2010. aug. 18. 14:27
 27/35 anonim ***** válasza:
de a kérdező azt írja, hogy műteni, varrni is kellett. ez nagyon durván hangzik, főleg, hogy egy újszülöttről van szó.
2010. aug. 18. 14:29
 28/35 anonim ***** válasza:

Letépte, leszakadt,beszakadt ............

mindegy

Ha parázol Szoptass bimbóvédővel

2010. aug. 18. 14:29
 29/35 anonim ***** válasza:
na, ez jó ötlet :)
2010. aug. 18. 14:31
 30/35 anonim ***** válasza:
A kutyás vagyok.Kevéske tartotta.Nem varrták,sokáig le volt ragasztva,vissza gyógyult.Azota már szoptatok is vele.:)
2010. aug. 18. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!