Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A baba letépte a mellbimbót....

A baba letépte a mellbimbót. Mi lehetett az oka?

Figyelt kérdés

Anyu sokszor mesélte, hogy amikor elkezdett szoptatni az volt az első, hogy letéptem a mellbimbóját.

Vissza kellett varrni, és nem is erőltették a szoptatást utána.

Hasonló tapasztalat?

2010. aug. 18. 09:50
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy miért kell meghazutolni, egy alkalomtól nem sebesedhet ki a mellbimbó.

Anyu nem az a típus, aki kiszínezne bármit!!!!!!

Nem a szoptatást támadom, bár úgy látom, hogy annak veszitek.

Egyszerűen keresek olyanokat, akikkel hasonló megtörtént.

Időnként szoktak írni eü. dolgozók is ebbe a topikba, talán akad egy, aki találkozott hasonlóval. Az ok továbbra is érdekel.

2010. aug. 18. 10:16
 12/35 anonim ***** válasza:
25%
Miért kell hurrogni? Csak azért, mert szerintetek lehetetlen? Egy ismerősömnek, meg nem volt fülcimpája, mert a tesója leharapta még gyerek korukba.
2010. aug. 18. 10:16
 13/35 A kérdező kommentje:

A leszakadt mellbimbó igaz!!!!!!!! Anyunak fogok hinni és a nagymamának, egyébként 27 éves vagyok, nem gyerek, már írtam. Tőlem olyan is írhat, akinek nem első, hanem második szoptatás után szakadt le!!!!!!!!

Előttem baromira nem kell kimagyaráznia, hogy nem szoptatott senkinek, anyunak sem, ez nem szégyen.

Magadból indulsz ki, ha szégyellni való dolognak tartod. Ne kezdjetek el a szoptatás szépségein huzakodni, ha a választ nem tudjátok.

2010. aug. 18. 10:21
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
lehet, hogy nem hazudik Anyukád, de a történet már régi, az emlékek úgy tűnik torzultak, az adatok felnagyobbodtak. ez lehetetlen, max. egy picit megharaptad
2010. aug. 18. 10:46
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Az ehhez legközelebb álló élményem az volt pár nap szoptatás után, hogy egy réteg felázott bőrt lehetett lehúzni a mellbimbómról (több részletben), és a darabjait néha ki kellett szedegetnem a gyerek szájából.
2010. aug. 18. 10:59
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez nem a szoptatásról szól, nem védem, vagy támadom, egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy egy kisbaba, aki még ahhoz is gyenge, hogy a sok ideig szopizzon, akkora erővel "harap" a fogatlan ínyével, hogy leszakad a mellbimbó.

Nem célom az sem, hogy anyukádat, vagy az első szoptatásnál jelen lévő valamennyi rokont meghazudtoljam, egész egyszerűen csak kizártnak tartom, hogy ez megtörténhetett. Ez természetesen csak az én véleményem, de akkor is túlzásnak gondolom.

Talán próbáld meg leharapni valakinek a felső ujjpercét. Az sem olyan egyszerű, baromi nagy erő kell hozzá, erre egy csecsemő sem képes.

2010. aug. 18. 11:12
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Én nem támadásnak szántam, hidd el! Számomra is elképzelhetetlen, hogy egy fog nélküli, 3 kiló körüli, néhány órás csecsemő bármit is le tudjon harapni... Az meg, hogy az első szoptatáskor annyi tanú volt, megint hihetetlen... a legidősebb fiam 18 éves, amikor ő született, még nekünk, anyukáknak is fertőtlenítővel kellett kezet mosni, maszkot kellett húzni meg fejkendőt, mielőtt a babát a kezünkbe adták... nem, hogy a fél család ott lehetett volna az első szoptatáskor... Persze, a Te anyukád, biztos igaza van :)))
2010. aug. 18. 11:19
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyáltalán nem a szoptatás elleni vagy melletti történet és igazából tök mindeg hány éves vagy

Ilyen senkivel nem fordulhatott elő vagyis nem fogsz hasonló (igaz)történetet olvasni

2010. aug. 18. 11:38
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha letépted,le tudtad tépni akkor te nem földi lény vagy :D
2010. aug. 18. 11:41
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Kamu...
2010. aug. 18. 11:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!