Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A baba letépte a mellbimbót....

A baba letépte a mellbimbót. Mi lehetett az oka?

Figyelt kérdés

Anyu sokszor mesélte, hogy amikor elkezdett szoptatni az volt az első, hogy letéptem a mellbimbóját.

Vissza kellett varrni, és nem is erőltették a szoptatást utána.

Hasonló tapasztalat?

2010. aug. 18. 09:50
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:

????????????????? ez most komoly?

nekem amikor foga volt a lányomnak is csak kicsit harapott nem tudnám elképzelni hogy egy fogatlan baba letudná tépni?..

Egyébként nem csodálom hogy nem folytatta mert brutálisan fájhatott.

2010. aug. 18. 09:54
 2/35 A kérdező kommentje:

Nagyon komoly, nem vicc!!!

Kíváncsi vagyok, hogy van-e itt olyan, akivel megtörtént hasonló, és hogy mi az oka.

Vajon nálam is lehetne ugyanez?

2010. aug. 18. 09:55
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
Fog nélküli baba 100% hogy nem tudja letépni a mellbimbót!
2010. aug. 18. 09:58
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha foggal születtél volna se tudtad volna letépni anyukád mellbimbóját
2010. aug. 18. 10:03
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez kb. olyan, mintha a baba a felső ujjpercet harapná le. Hiába harap nagyon erősen, nem tudja letépni a mellbimbót, csak sebesíteni.
2010. aug. 18. 10:04
 6/35 anonim ***** válasza:
Szerintem félreértettél valamit, ilyen tuti nem történiet meg!
2010. aug. 18. 10:05
 7/35 A kérdező kommentje:

Egyrész felnőtt vagyok és nem azért kérdeztem, mert az anyákkal akarok szórakozni. A történet igaz, tudni, akartam, hogy mennyire tipikus probléma lehet.

A saját anyám csak nem hazudik meg a nagyanyám, meg tanúnak ott voltak a rokonok, ők is megerősítették.

Annak idején azt mondták az orvosok, hogy az átlagosnál gyengébb volt a bőr a mellbimbó körül.

Csak tudni szeretném, hogy más járt-e így és mit mondtak, mi az oka.

2010. aug. 18. 10:06
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nincs.Embergyerek ilyet nem tud csinálni
2010. aug. 18. 10:10
 9/35 anonim ***** válasza:
100%

Az egész rokonság ott volt az első szoptatásnál? :S

Nem hazudott csak kicsit kiszinezte a történetet

valószínű csak ksebesedett a mellbimbója

2010. aug. 18. 10:11
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ez számomra is elképzelhetetlen! Egy akármennyire gyenge bőrt se tud letépni egy kisbaba... a másik: nem tudom, hány éves vagy, de a mikrosebészet csak néhány éve létezik, tehát úgy 20-25 éve nem is tudták volna úgy visszavarrni, hogy utána akár csak gondolni lehetett volna arra, hogy a mellbimbó normálisan működjön. Az lehet, hogy kivérzett, kirepedt mélyen, de hogy lejöjjön, nekm túlzásnak tűnik... Nem ezzel szeretné esetleg magyarázni édesanyád, hogy miért nem szoptatott???, Egyébként régen is már az első napon kivitték a babákat szopni, egy pár órás baba még elég gyenge, nincs akkora ereje, hogy bármit letépjen... Írom ezt úgy, hogy 4 gyerekem van, mindegyik viszonylag sokáig szopott és a legelején nekem is fájt, még ki is repedt a bimbóm...
2010. aug. 18. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!