Szinta névről mi a véleményetek? A férjem ezt szeretné adni.
Kérdező !
Ha néktek ez tetszik, akkor ezt kell adni. Olyan név nincs, ami mindenkinek tetszene. Leheg a gyereked imádni fogja, lehet utálni - de ugyanígy érezhet mondjuk egy Éva is.
Kérdező!
Azt kellene elsősorban megérteni, hogy a szépség relatív. Nekem ez tetszik, neked az, a harmadiknak meg amaz. Simán lehet, hogy amit én gyönyörűnek tálalok, az neked max elmegy, a hármasukat meg a hideg rázza tőle.
Így aztán olyan név sincs, ami mindenkinek tetszene, ezért aztán totál értelmetlen véleményt kerni róla. Neked meg a másik szülőnek kell választani és olyat választani, ami nektek tetszik.
Nem az volt a kérdés, kinek tetszik. Azért van aki ezt tudta értelmezni: leírták pl hogy először félreolvasták, vagy szóltak, hogy félre fogják érteni. Valaki meg segíteni akart máshogy....
Kedves Utolsó előtti. Értékelem a közlési vágyat, de még több értéke van annak, ha valaki a kérdésre válaszol. Hidd el, értettem eddig is, amiről most ki akarsz oktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!