Szinta névről mi a véleményetek? A férjem ezt szeretné adni.
Figyelt kérdés
2021. febr. 26. 00:02
11/28 anonim válasza:
"Én Szitát olvastam elsőre 😬"
Mondjuk ezt a Zita névre is lehetne mondani, az mégis elfogadott.
12/28 anonim válasza:
Ahogy a Szirka v a Zsolna nevvel is elnek nok/lanyok, valoszinuleg ezt is megtanulna a kornyezete. A tragikusan meghalt Szombathelyi Tibor egyik lanya Szinta. En a helyedben rairnek fb-on h milyen volt felnonie ezzel a nevvel. Megiscsak elso kezbol info, mi csak itt kulsos velemenyt tudunk hozzaadni.
13/28 anonim válasza:
Olyan, mintha vagy az elejéről, vagy a végéről lemaradt volna bár betű. Félbehagyottnak tűnik.
15/28 anonim válasza:
nekem elsőre a szita, másodjára a hinta jutott róla eszembe. én nem adnám.
16/28 anonim válasza:
És Szintinek lehet becézni :)
17/28 anonim válasza:
Annyira bénák az emberek, hogy egy nem hétköznapi, nem szokványos nevet nem tudnak lekövetni és adaptálni. Csak annyit mondok "hippodrom"*
(* Hypolit, a lakáj)
18/28 A kérdező kommentje:
Akire ráírtam, szereti. Valaki büszkén védi a nevét és szívesen magyarázza, de nem mindenki ilyen. Valami ritka magyar nevet akartunk. Ez túl ritka.
Köszönöm a válaszokat.
2021. febr. 26. 09:19
19/28 A kérdező kommentje:
És igen, azt értem, hogy az ember agya mindent a már ismerthez köt, de azt én sem értem, hogy miért nem fogadnak el- vagy akarnak elfogadni egy új hangsort.
2021. febr. 26. 09:52
20/28 anonim válasza:
Szirka tetszik nekem, ami hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!