Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miert nem lehet megerteni, ha...

Miert nem lehet megerteni, ha valaki nem akar gyereket?

Figyelt kérdés

Folyton azt hallgatom ismerosoktol, csaladtol, sot ismeretlen emberektol, hogy 30 eves ferfikent miert nincs meg gyerekem?

Miert nem lehet megerteni, hogy ha valaki nem akar gyereket?

Egyaltalan nem. Soha.

Miert kell megmagyraznom, egyaltalan miert gondolja ugy barki hogy koze van hozza?

2021. febr. 21. 14:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%

Az emberek szeretik hallatni a hangjukat és okoskodni, feleslegesen pofázni.

Sz.rni kell a fejükre.

Mondjuk Én pont az ellentetted vagyok, mert szeretnék gyereket, a múltkor ezt vágták a fejemhez:

Ti mikor akartok már gyereket b.zdmeg!?

Meddő vagyok....Viccesnek szánta, de k.rvára nem volt vicces...

2021. febr. 21. 17:38
 12/14 anonim ***** válasza:
19%
Sz.r lehet az életed, hogy random idegen emberek ezzel zaklatnak, az pedig, hogy a családod és az ismerőseid gyengelméjüek, sorry. Sok ismerősöm nem akar gyereket, van, akivel napi szinten találkozom, egyszer érthetően elmondták, hogy nem akarnak, senki.nem zaklatja őket ezzel.
2021. febr. 21. 18:19
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem falun élek, Eger közelében nagyobb városban.
2021. febr. 21. 18:31
 14/14 anonim ***** válasza:
71%
Én sem akarok, mert túl sok a betegség, gyilkosság, háború.
2021. febr. 22. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!