Ezzel nem tudsz mit csinálni, egyszerűen ilyen az emberi természet, úgyis mindig meg akarja majd mondani valaki, hogy mit csinálj.
2021. febr. 21. 14:57
2/14 A kérdező kommentje:
Hat az ertelmezesed a valaszod szintjen van. Ferfi vagyok...
2021. febr. 21. 14:57
3/14 anonim válasza:
Távol állsz te attól:)
2021. febr. 21. 14:59
4/14 anonim válasza:
Hát mert mindenki beleesik a szaporodás elvarás kötelesség poklába te miert ne szenvedj velük ?
2021. febr. 21. 15:05
5/14 alletta válasza:
természetesen nincs köze hozzá senkinek, hogyan éled az életed. ez a te döntésed. De a társadalom családra, gyerekekre épül, ezt szoktuk meg.
nem vagy egyedül, egyre többen nem szeretnének gyermeket.
2021. febr. 21. 15:07
6/14 anonim válasza:
Mert nem egy átlagos dolog. Ha kimegyek az utcára minden fiatal tolja a babakocsit, vagy ott a közjószág a kezében.
2021. febr. 21. 16:10
7/14 anonim válasza:
Azért mert mást boldoggá tesz és nehéz megérteniük, hogy téged akkor miért nem. Ilyenek az emberek. Nem kell velük törődni, vagy megmondani nekik, hogy semmi közük hozzá, vagy terelni a témát, nem válaszolni rá.
2021. febr. 21. 16:11
8/14 anonim válasza:
"Ha kimegyek az utcára minden fiatal tolja a babakocsit, vagy ott a közjószág a kezében."
Te hol élsz? Falun?
Csak mert Budapesten pl. egyáltalán nem ez a helyzet.
2021. febr. 21. 16:40
9/14 anonim válasza:
8as falun sem.
En 29 eves vagyok. Az általános iskolás oszrálytársaim közül egynek van gyereke. 17en voltunk oszrálytársak
2021. febr. 21. 16:53
10/14 anonim válasza:
Ez a te dolgod, de sajnos az emberek kötelességüknek érzik h megkérdezzék. Én 24 évesen mentem férjhez, onnantól folyamatosan kérdezgették mikor jön a baba.... elég zavaró volt. Volt akinek már kissé bunkó hangnemben mondtam h majd akkor szülök ha akarok... komolyan nem értik meg h ez magánügy és nem illik kérdezgetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!