Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miert nem lehet megerteni, ha...

Miert nem lehet megerteni, ha valaki nem akar gyereket?

Figyelt kérdés

Folyton azt hallgatom ismerosoktol, csaladtol, sot ismeretlen emberektol, hogy 30 eves ferfikent miert nincs meg gyerekem?

Miert nem lehet megerteni, hogy ha valaki nem akar gyereket?

Egyaltalan nem. Soha.

Miert kell megmagyraznom, egyaltalan miert gondolja ugy barki hogy koze van hozza?

2021. febr. 21. 14:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Ezzel nem tudsz mit csinálni, egyszerűen ilyen az emberi természet, úgyis mindig meg akarja majd mondani valaki, hogy mit csinálj.
2021. febr. 21. 14:57
 2/14 A kérdező kommentje:
Hat az ertelmezesed a valaszod szintjen van. Ferfi vagyok...
2021. febr. 21. 14:57
 3/14 anonim ***** válasza:
13%
Távol állsz te attól:)
2021. febr. 21. 14:59
 4/14 anonim ***** válasza:
35%
Hát mert mindenki beleesik a szaporodás elvarás kötelesség poklába te miert ne szenvedj velük ?
2021. febr. 21. 15:05
 5/14 alletta ***** válasza:
75%

természetesen nincs köze hozzá senkinek, hogyan éled az életed. ez a te döntésed. De a társadalom családra, gyerekekre épül, ezt szoktuk meg.

nem vagy egyedül, egyre többen nem szeretnének gyermeket.

2021. febr. 21. 15:07
 6/14 anonim ***** válasza:
28%
Mert nem egy átlagos dolog. Ha kimegyek az utcára minden fiatal tolja a babakocsit, vagy ott a közjószág a kezében.
2021. febr. 21. 16:10
 7/14 anonim ***** válasza:
93%
Azért mert mást boldoggá tesz és nehéz megérteniük, hogy téged akkor miért nem. Ilyenek az emberek. Nem kell velük törődni, vagy megmondani nekik, hogy semmi közük hozzá, vagy terelni a témát, nem válaszolni rá.
2021. febr. 21. 16:11
 8/14 anonim ***** válasza:
52%

"Ha kimegyek az utcára minden fiatal tolja a babakocsit, vagy ott a közjószág a kezében."

Te hol élsz? Falun?

Csak mert Budapesten pl. egyáltalán nem ez a helyzet.

2021. febr. 21. 16:40
 9/14 anonim ***** válasza:
83%

8as falun sem.

En 29 eves vagyok. Az általános iskolás oszrálytársaim közül egynek van gyereke. 17en voltunk oszrálytársak

2021. febr. 21. 16:53
 10/14 anonim ***** válasza:
76%
Ez a te dolgod, de sajnos az emberek kötelességüknek érzik h megkérdezzék. Én 24 évesen mentem férjhez, onnantól folyamatosan kérdezgették mikor jön a baba.... elég zavaró volt. Volt akinek már kissé bunkó hangnemben mondtam h majd akkor szülök ha akarok... komolyan nem értik meg h ez magánügy és nem illik kérdezgetni.
2021. febr. 21. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!