Van olyan, hogy valaki az egyik gyerekét nem szereti?
én a másodikat nem tudom annyira szeretni, mert egy lánnyal nem tudok mit kezdeni
de ettől még persze mindent megadok neki
Igen. Nálunk is az anyósom. Nem szereti az egyik lányát. Folyamatosan kibeszéli és szemétkedik vele.
Itt ahol élünk nemrég hallottam, hogy egy anyukátóp elvették a gyerekeket mert verte őket. Három van neki, 3,2 és 7 hónaposak. A három évest szerette de a másik kettőt verte folyamatosan.
Én nem teszek különbséget a két gyerek közt.
Persze. Nekem anyám megmondta már tini koromban, hogy a húgomat szereti, engem meg nem. Mert nem olyan vagyok, mint ő. (én is nő vagyok).
Ez van. Én nem vagyok olyan simulékony. Nem nyalok be senkinek, nem hazudok.. Ilyen "hibáim" vannak. Nem vagyok társasági ember.
Sajnos ez rányomta a bélyegét az életemre... Mint egy mázsás súly.. Kb.
Sokszor éreztem úgy, sőt, a mai napig előfordul, hogy abba a családba (anyám és testvérem) én felesleges kívülálló vagyok.
A mai napig nincs közvetlen bizalmi viszony köztünk. De bármi gond van a házzal, minket hív. Persze mindig segítünk, megcsinálunk mindent.
De tehetek bármit, sose leszek jó neki. És ez elviselhetetlen igazság szerint. A tudat.
A mai napig egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyet mondott nekem. Egy pedagógus.
Más előtt meg csak a büszkélkedés ment mindig a jó tanulmányi eredményeimmel.. Á.. De utáltam hallgatni.. Mert otthon 2 jó szava nem volt hozzám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!