Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy valaki az...

Van olyan, hogy valaki az egyik gyerekét nem szereti?

Figyelt kérdés
Van köztetek ilyen? Vagy ismertek ilyen embert? Mi az oka?
2021. febr. 13. 14:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Anyósom.
2021. febr. 13. 14:44
 2/12 anonim válasza:
89%
Van. Nem mindenki tudja egyformán szeretni a gyerekét.
2021. febr. 13. 14:52
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Keresztanyám. Iker lányai vannak, de az egyiket nem szereti.
2021. febr. 13. 14:56
 4/12 anonim ***** válasza:
56%

én a másodikat nem tudom annyira szeretni, mert egy lánnyal nem tudok mit kezdeni

de ettől még persze mindent megadok neki

2021. febr. 13. 15:35
 5/12 anonim ***** válasza:
77%

Igen. Nálunk is az anyósom. Nem szereti az egyik lányát. Folyamatosan kibeszéli és szemétkedik vele.

Itt ahol élünk nemrég hallottam, hogy egy anyukátóp elvették a gyerekeket mert verte őket. Három van neki, 3,2 és 7 hónaposak. A három évest szerette de a másik kettőt verte folyamatosan.

Én nem teszek különbséget a két gyerek közt.

2021. febr. 13. 16:12
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
Igen, az anyósom. Négy gyermeket szült. A két idősebbet imádja, nekik mindent lehet, ha rossz dolgokat tesznek az sem baj, nekik minden meg van bocsátva, el van felejtve.. A két fiatalabbat folyamatosan kibeszéli. Ha tehetné, mindkettőjüket lehúzná anyagilag és érzelmileg.. Sajnos ezeket kivetíti a menyekre, a vejekre és az unokákra is. A kedvenc gyerekek családjai ugyanúgy kedvencek, a nem kedvenceké pedig le vannak ejtve.. De ha kell valami, mindig a nem kedves gyerekeinek és családtagjainak könyörög, nem a két nagyobbnak, akik folyamatosan lehúzzák családostól..
2021. febr. 13. 16:28
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
6-os vagyok, a lényeget kihagytam. Az okát pontosan nem tudjuk, mert mindig azt mondja ez nem úgy van, ahogy gondoljuk, de a hátunk mögött megy a kibeszélés, hogy mennyire másak vagyunk mindannyian. A legfiatalabb gyermek még vele él, aki elmondása szerint idegesíti, hogy otthon van és nem keres pénzt.. 17 éves középiskolás.. A többiek külön élnek.
2021. febr. 13. 16:31
 8/12 anonim ***** válasza:
92%
En ilyet nem ismerek, hogy nem szereti az egyiket egyáltalán. Olyat igen, hogy valamelyiket jobban. Ilyenkor azt figyeltem meg, hogy azt jobban, amelyik jellemben rá hasonlít. Gondolom jobban megérti.
2021. febr. 13. 17:34
 9/12 anonim ***** válasza:
78%
Anyám engem se szeret. 40 vagyok, szóval nem kamasz hiszti. Az oka egyszerű: utálja a vér szerinti apám, és nagyon hasonlítok rá.
2021. febr. 13. 19:46
 10/12 anonim ***** válasza:
78%

Persze. Nekem anyám megmondta már tini koromban, hogy a húgomat szereti, engem meg nem. Mert nem olyan vagyok, mint ő. (én is nő vagyok).

Ez van. Én nem vagyok olyan simulékony. Nem nyalok be senkinek, nem hazudok.. Ilyen "hibáim" vannak. Nem vagyok társasági ember.

Sajnos ez rányomta a bélyegét az életemre... Mint egy mázsás súly.. Kb.

Sokszor éreztem úgy, sőt, a mai napig előfordul, hogy abba a családba (anyám és testvérem) én felesleges kívülálló vagyok.

A mai napig nincs közvetlen bizalmi viszony köztünk. De bármi gond van a házzal, minket hív. Persze mindig segítünk, megcsinálunk mindent.

De tehetek bármit, sose leszek jó neki. És ez elviselhetetlen igazság szerint. A tudat.

A mai napig egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyet mondott nekem. Egy pedagógus.

Más előtt meg csak a büszkélkedés ment mindig a jó tanulmányi eredményeimmel.. Á.. De utáltam hallgatni.. Mert otthon 2 jó szava nem volt hozzám..

2021. febr. 13. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!