Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Testvérek közötti rossz...

Testvérek közötti rossz kapcsolat elfog múlni? Már nagyon rossz a helyzetünk.

Figyelt kérdés

A nagy 11 éves fiú a kicsi 6 éves lány. A lány teljes gyűlöletet érez a tesó iránt. Ez nem csak gyerekes veszekedés hanem, brutálisan hisztizik ha a nagy leülne velünk ebédelni, vagy az autóban együtt ülnének.

Az elején rontottuk el, hogy engedtünk neki, nem bírtuk a hisztiket. De most már ő irányít, annyira hogy a tesója ideiglenesen a nagyszülőknél van. Hétvégéken ha találkoznak a kicsi begerjed már csak ha látja is.

A fiúnkkal megszakadt a kapcsolatunk, ha keressük őt is leráz minket. Nem beszél velünk, mintha idegenek lennénk.

2021. febr. 11. 01:10
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
96%
Jezusom. Ti nem vagytok normálisak. En se beszélnek veletek a nagy helyében. Itt az ideje helyre tenni a kicsit. Azért már na.
2021. febr. 11. 10:05
 22/61 anonim ***** válasza:
92%
Neked is inkább lenyelni kellett volna, ha mindez igaz.
2021. febr. 11. 10:17
 23/61 anonim ***** válasza:
95%

Én idősebb testvér szemszögéből írok. Köztem és a húgom között 16 év van. Amikor kicsi volt, olyan 3+ évestől kb. 6 éves koráig neki is volt egy hisztis korszaka. Anyámnak sem volt türelme, így mindent ráhagyott. De olyan dolgokat, hogy földhöz vágta a telefonomat, összefirkálta az egyetemi tankönyveimet, eldugta a drága sminkcuccaimat, megette a kajámat stb stb. Persze, én voltam a hibás, mert miért nem teszem el. A saját szobámban, értitek, el kellett volna dugdosnom MINDENT, meg elzárni valahova. Megmondták, hogy ő gyerek, én vagyok a hülye, hogy ezen megsértődöm, nekem legyen több eszem stb.

Csúnya dolog, tudom, de utáltam érte, meg az egész helyzetet.

Most 11 éves a tesóm, már kinőtte a hisztit, de a mai napig nincs köztünk kb. semmilyen kapcsolat, sőt pszichológushoz járok, mert haragszom a tesómra, anyámékra.

Sokáig nem volt testvérem ugye, és voltak, akik lesajnáltak ezért, pedig nekem addig volt normális életem. Megmutatnám ezt a kérdést azoknak, akik lesajnálják az egykéket. Tudom, hogy ez nagyon extrém, de ha nem is ennyire durván, a legtöbb esetben mindig van egy kedvenc gyerek és mindig tudja az adott gyerek, ha nem ő az.

2021. febr. 11. 10:28
 24/61 anonim ***** válasza:
99%

Hogy kiviteleztétek, amit írsz? A nagy nem autóval ment, ti 3an igen? A nagyot elküldtétek, az asztaltól és ti 3an csöndben ettetek? Ezek neked akkor nem tűntek fel, hogy mekkora fájdalom a nagynak? Megkértétek, hogy menjen át a mamához hétköznap, mert a kicsi utálja őt és ezért túl nagy a hangzavar? És kisimult idegekkel pihentetek, mikozben a nagy épp átélte, hogy a szülei semmibe veszik?

Ezt hogy, nem értem? Nem értem!

2021. febr. 11. 10:45
 25/61 anonim ***** válasza:
100%
Milyen jellegű probléma tud erre rávenni szülőket? Betegség, pénzügyi gondok?
2021. febr. 11. 10:50
 26/61 anonim ***** válasza:
100%
Az nem mentség, hogy azèrt hagytatok rá mindent, mert fáradtak voltatok. Más is fáradt, másnak is vannak gondjai.
2021. febr. 11. 12:01
 27/61 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem először is a kislányt kell valahova vinni mert valami nem százas nála. De általában a gyerekek csak tükrözik a családi mintakat, szóval én nem tudom mi van közted és a férjed között, de a gyerekek radarja az atomerzekeny...

Nekem egy baratnomeknel van ilyen, ott felnőttként sem beszélnek egymassal, csupa ilyen gyerekkori szülői fegyelmezes meg "legyen már csönd" alapú beavatkozás taptalajan...

2021. febr. 11. 12:08
 28/61 anonim ***** válasza:
93%

Elsőkörben titeket kellene jó pofán csapni, majd a 6 éves lányodat. Nem köpted még magad szembe reggelente tükörbe nézve? Nem szégyelitek magatokat?? Képes voltál a gyerekedet eldobni holmi szar kis hisztiért?

Soha nem mondtam még senkire, hogy szar anya, de te az vagy. Megérdemelnétek,hogy a fiad egy életre átlépjen rajtatok.

2021. febr. 11. 12:08
 29/61 anonim ***** válasza:
96%
Eskü te agyilag betegek vagytok. Ha hulla fáradt lennék sem küldeném el egyik gyereket sem, azt büntetném, amelyik rossz. Amúgy meg mindenki hulla fáradt, de mégsem akkora világi barom, mint ti.
2021. febr. 11. 12:20
 30/61 anonim ***** válasza:
11%
Köpje magát szembe az, aki megverne egy 6 éves gyereket. Az ilyeneket kellene kötelezőn kasztrálni vagy csak simán addig ütni, amíg mozog.
2021. febr. 11. 13:09
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!