Kétségbe vagyok esve, hogy bírok majd két picivel?
Ne aggodj, mindent meg lehet oldani. Nezd a jo oldalat! Az elozo hozzaszolonak igaza van, igy nem lesz nagy korkulonbseg a gyerekek kozott. Nem kell majd elorol kezdeni mindent. Ugy gondolom, hogy csak eleinte nehez, de igy egyszerre lepnek majd ki a baba korbol.
En kulfoldon elek, a ferjemen kivul nincs senkim. Az elso babamat varom, s utana amilyen gyorsan lehet, johet a masodik baba is. MAjd egyszerre mennek oviba is delelottonkent, az anyjuk meg szepen visszamegy dolgozni :)
Nem lesz semmi gond, csak szervezes kerdese az egesz!
szia nekem 2 van, 15 hónap van közöttük, hát mit ne mondjak, nehéz velük, mert nálunk még a féltékenység is óriási mértékeket ölt, örökké veszekednek, stb, de amikor eljátszanak, azt csodálatos nézni.
Nem mondom, hogy ahogy nőnek, annál könnyebb lesz, mert ez nem igaz, csak másra kell majd figyelni.
Pénzben sokat tudsz spórolni, jók a nagytesó ruhái, nem számít, hogy fiús a ruha vagy lányos, nekem az első lány, a 2. fiú, és 2 öltözet ruhát vettem, amiben az utcára vittem. Külömben jók voltak még a rózsaszínek is :)
A pelenkával lesztek bajban, mert azért kettőre venni, nem kis pénz. Nem tudom hol laktok, de a közelben ha van Lidl, ott aránylag olcsó a pelus, és megmerem kockáztatni hogy van olyan jó, mint a Libero. Én eddig azt használtam, a lányomnak már nem kell, most váltottam mert ajánlották, kipróbáltam, és azt használom.
Ja, elfelejtettem, gondolj bele az óvónők elbírnak annyi gyerekkel, akkor 2 meg sem kottyan :)
Az elején úgy is sokat alszik majd a pici, addig foglalkozzz a nagyobbal, nem szabad elhanyagolni, mert akkor megbosszulja:)
Bátyáméknál történt ugyanez, az első tervezett baba után védekezés és szoptatás! mellett újra teherbe esett a sógórnőm. 1 év van a gyerekek között. Hát volt nagy pánik hogy mi lesz hogy lesz főleg azért mert császárral szülte az elsőt. Végül a második is császár lett, de semmilyen gond nem volt. Igaz ami igaz, sógornőm sokat küzd a két gyerekkel mert nagyon elevenek most 3 és 4 évesek a lányok. Az első kislány is nagyon szép de a második egy kis angyalka lett! Mintha tudná hogy ő "csak becsúszott" olyan kis ragaszkodó és kedves. Nagyon szeretik a gyerekek egymást, és mostmár együtt játszanak. Nem is lehet őket külön tenni már kis időnél tovább mert hiányoznak egymásnak. Nagyon mókás ahogy a kicsi állandóan utánozza a nagyot, tettekben és beszédben is, ő a kis vizhang... szoktak is tesómék viccelődni hogy csak egyet kell nevelni, mert a másik úgyis csak utánoz :) A nagytól a kicsi meg minden ruhát, babakocsit, mérleget, babafigyelöt és játékot megörökölt, így anyagilag könnyű volt az elején.
A lényeg az hogy macerás de az eredmény akkor is egy új gyermek aki a tiétek és nagyon fogjátok szeretni! Utólag már el se tudod majd képzelni hogy ne jött volna, annyira büszke anyuka leszel :) Még akkoris ha olykor szétszedik a házat :D
Kívánom a legjobbakat, és Áldott babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!