Mit gondoltok az Alesszia névről?
Figyelt kérdés
Sziasztok!:)Gondoltam megkérdezlek titeket,mert hamarosan megszületik a kislányom,és hát nem egyszerű a döntés nevek kapcsán.A feleségem Izabelt szeretne,én viszont az Alesszia névre tettem a voksom.Nagyon tetszik a jelentése,ami védő,az eredete,hogy olasz,és sokkal különlegesebbnek is találom,mint az Izabelt,ami úgyszint gyönyörű,de már van egy pár az ismerőseink között.Meg ez így szép,az iza becenévvel nem vagyok megbarátkoztak.Ha az Alesszia névre gondolok,egy angyal jut eszembe.Egy szelíd jólelkű kisangyal.Ti mit gondoltok?2021. febr. 6. 22:35
21/25 anonim 

válasza:

Alexia olvasási zavart jelent, és az Alessziáról is ez jut eszembe.
Az Alexa, Alexandra szép, nem kell flancolni....
23/25 anonim 

válasza:

Nekem tetszik , szívesen viselném, csak így egy kicsit hosszú; 4 szótag, hosszú sz; akkor szerintem kellene neki valami frappáns, kedves becenév is. Pl Ali nem tudom, mennyire jó; talán jó:) De amúgy pl Ali herceg az Aladdin, de tehát ettől még jó; több névnek is lehet ugyanaz a beceneve. Vagy pl Alea, Lea; nemtom, ezek mennyire passzolnak tehát. De pl ha bele rakunk egy j-t , pl Aleja; akkor kicsit hasonlítani fog az "alja"-ra; tehát ez nem jó; erre tehát figyeljetek. Egyébként komment közben kifejlesztettem mégegy nevet; még az Alejna is jó:):) Lejna / Lina pl. :) De szal Ali akár pl jó lehet; Lexi pl kicsit gyerekes név szerintem; de Lexa már szintén jobb. :):)
25/25 anonim 

válasza:

Huu barátom.... ezt a nyáladzást olvasni is szörnyű volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!