Hogy lehet "legyőzni" a terhességi hangulatingadozást és idióta hormonokat?
Figyelt kérdés
Nem tudok uralkodni magamon. Mindenen sírok szinte, nagyon érzékeny lettem. És mióta rám szóltak a munkahelyen, azóta mégrosszabb. Irodai ügyintéző vagyok, van, hogy az ügyfelek előtt is elbőgöm magam, máskor röhögőgörcsöt kapok amiatt, hogy leesett 2x is egymás után a toll.2021. febr. 6. 11:28
11/14 anonim válasza:
Mert csak úgy kirohangálhat meg elnézést kérhet? Nem tudom, hogy hol dolgozol, de nálunk ilyen nincs.
12/14 anonim válasza:
Ha meg nem rohangálhat ki akkor szépen viselkedjen felnőtt nő módjára és uralkodjon magán.
13/14 anonim válasza:
Kérdés első mondata: "Nem tudok uralkodni magamon."
Pont az a kérdés, hogy mit csináljon, ha nem tud uralkodni magán. Mert valamiért nem megy neki. Erre nincs sok értelme azt válaszolni, hogy uralkodjon magán.
14/14 anonim válasza:
Esetleg nem tudnának olyan helyre átrakni ahol nincs közvetlen kapcsolat az ügyfelekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!