Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet "legyőzni" a...

Hogy lehet "legyőzni" a terhességi hangulatingadozást és idióta hormonokat?

Figyelt kérdés
Nem tudok uralkodni magamon. Mindenen sírok szinte, nagyon érzékeny lettem. És mióta rám szóltak a munkahelyen, azóta mégrosszabb. Irodai ügyintéző vagyok, van, hogy az ügyfelek előtt is elbőgöm magam, máskor röhögőgörcsöt kapok amiatt, hogy leesett 2x is egymás után a toll.
2021. febr. 6. 11:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
30%
Felnőtt ember vagy, uralkodj magadon. Vagy menj el táppénzre.
2021. febr. 6. 11:38
 2/14 anonim ***** válasza:
8%
Táppénz.
2021. febr. 6. 11:40
 3/14 anonim ***** válasza:
71%

Táppénz? Ezért táppénz? Ki az a hülye, aki emiatt kiír valakit táppénzre?

"Jó napot kívánok, Doktornő!"

"Jó napot! Mi a panasza?"

"Hát sírok, nevetek a munkahelyen."

"Oh, értem. Nagyobb a probléma, mint gondoltam. Már is felírok magának egy köptetőt, egy fájdalomcsillapítót. Meg kiírom 2 hónap táppénzre. Ha két hónap múlva nem javulnak a dolgok, kiírom még két hónap táppénzre."

ez most komoly?

2021. febr. 6. 11:44
 4/14 anonim ***** válasza:
39%
Ha valaki ennyire elveszíti a féket akkor simán lehet indok.Bar ennyire szélsőséges eset szerintem ritka lehet 😲
2021. febr. 6. 12:24
 5/14 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem ez nem szelsoseges hanem a hormonok jateka. Nalam valahogy az idojaras is kozrejatszik. De ha ugy van siman elsirom magam egy reklamon is. Ma raneztem arra a pakkra amit a DM ben vettunk, hogy majd kell bevinni a korhazba nekem meg a babanak (pelemka, betet stb) es azon kezdtem el zokogni. A megoldast sajnos nem tudom, de ha rajossz a kulcsra oszd meg velem is :) Addig pedig tudd, nem vagy ezzel egyedul.
2021. febr. 6. 12:38
 6/14 anonim ***** válasza:
52%
Hát nem tom.Én meg marhára nem láttam még(nyilván nem találkoztam még minden terhes nővel, nem is fogok) a környezetembe ilyet.Persze lehet érzékenyebb valaki a hormonok miatt én nem vitatom, de ettől még hogy munka közbe se tudjon semmilyen szinten uralkodni magán, meg úgy csinál mintha megzakkant volna,mert amúgy kívülről ez a hol pityergek, hol meg röhögőgörcsöt kapok ez pont ezt a látszatot kelti, azért ez már szerintem kicsit túlmutat a te ránéztem a dobozon és pityeregtem kicsiteden.Nyilván azért is szóltak neki.Mit lehetne csinálni, el kell menni táppénzre aztán annyit.HA csak hormonoktól van az nem ma meg holnap fog elmúlni..
2021. febr. 6. 13:16
 7/14 anonim ***** válasza:
37%
Felnőtt ember vagy, a terhesség nem betegség hanem állapot. Olyan nincs hogy valaki ne tudjon uralkodni magán, viselkedj felnőttként. Én is voltam terhes, mégsem okozott ez problémát.
2021. febr. 6. 13:20
 8/14 anonim ***** válasza:
54%
Én is érzékeny voltam+pánikoltam, h.minden rendben legyen (volt korábban vetélés). Ezek miatt nem tudtam rendesen a munkára koncentrálni . Nekem az otthonom adott biztonságot. Megtehettem, h.elmenjek táppénzre.
2021. febr. 6. 15:27
 9/14 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem elég buta gondolkozás, hogy ha az én terhességem nem ilyen volt, akkor biztos a tied se lesz ilyen. Meg hogy uralkodjon magán a kérdező - hát pont az a baj, hogy a tapasztalatok szerint nem tud. Vagy nála erősebben hatnak a hormonok, vagy eleve nincs olyan jó önfegyelemmel megáldva.

Ugyanúgy, ahogy az alkoholra is valaki erősebben, valaki kevésbé látványosan reagál. De ott legalább mondhatjuk, hogy ne igyon, aki nem bírja. A terhességnél nem opció, hogy ő nem kér a hormonok hatásából, mert nem bírja...

2021. febr. 6. 18:17
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs, hogy valaki nem tud uralkodni magán. A sírást vissza lehet tartani, a nevetést talán nem, azt még meg lehet érteni. De legalább annyi esze lenne a kérdezőnek hogyha éppen ügyfelekkel van akkor ha érzi hogy mindjárt kiborul, akkor elnézést kér és kijön.

Ez ennyire egyszerű.

2021. febr. 6. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!