Akinek plasztikai műtéte volt, az elmondta a gyerekének?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet erről beszélni a gyerekkel, hogy ne akarja a hibát keresni magában, pláne ha örökölte tőlünk azt a bizonyos tulajdonságot?2021. febr. 6. 09:51
1/7 anonim 

válasza:

Konkrétabban kellene tudni. Eltudod mondani, hogy pontosan mi az?
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem szülés után volt mellplasztikám, de az enyém indokolt volt(tölcsérmellkasom is volt, plusz megvan az előtte utána fotóm, teljesen sík, inkább befelé álló melkassal, két mellbimbóval), ettől nem tartok, viszont most néztem egy "jól sikerült plasztikák" összeállítást nagyobb orral, kisebb állal, elálló fülekkel, érdekelne, hogy ezek az emberek mit mondanak a gyerekeiknek, hogy kell ezt adagolni.
2021. febr. 6. 10:05
3/7 anonim 

válasza:

Ugyan úgy mint egy sminkelést, vagy egy fodrászatot.
Nem tetszett, megcsinálták, így jobban érzem magam.
Nem kell ezt túlspilázni
4/7 A kérdező kommentje:
És ha nem tetszik neki a saját, amúgy még ki sem fejlett orra, pedig semmi baj nincs vele, mit mondasz?
2021. febr. 6. 10:13
5/7 anonim 

válasza:

Azt, hogy majd ha felnőtt leszel és még mindig nem tetszik, megcsináltathatod. De egy gyereknek ez alapból nem jut ám eszébe, hogy "nem tetszik az orrom", csak akkor, ha a felnőttől ezt látja, hogy ő is folyton ezen pörög. Én ismerek amúgy olyat, ahol nem csak a gyerekek, de a férj se tudja az orr- és mellplasztikát. Nem tudom, mit kell ezen ilyen mániákusan titkolni.
6/7 anonim 

válasza:

Azt h ha felnőtt leszel és te is megkeresed rá a pénzt, azt csináltatsz meg amit akarsz!
Nem kell ezen kattogni otthon.
De titkolni sem.
7/7 anonim 

válasza:

Nem kell úgy csinálni mintha a plasztika ördögtől való lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!