Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A kórházban megmutatták hogy...

A kórházban megmutatták hogy kell szoptatni? Hozzáértek a melledhez?

Figyelt kérdés
Én nem szeretném, hogy hozzáérjenek, még attól is idegenkedem, hogy nézzenek.
2021. febr. 5. 19:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%
Nekem senki nem ért hozzá, anélkül hogy engedélyt kért volna.
2021. febr. 5. 20:30
 12/21 anonim ***** válasza:
64%
Képzeljétek, vannak olyan emberek, akiket zavar, ha a mellükhöz érnek! A punci nem zavarja, a mell igen. Békéljetek meg ezzel és ne irkáljatok hülyeségeket!
2021. febr. 5. 20:33
 13/21 anonim ***** válasza:
78%
12-vel vagyok. Nem tudom miért olyan fura ez. Valószínű a puncija is zavarja, de hat azt muszáj. A mellet viszont nem muszáj mutogatni vagy taperoltatni. Ez már nem létkérdés, mint a szülés.
2021. febr. 5. 20:38
 14/21 anonim ***** válasza:
78%
Megmutatták. Hozzá is értek. Akkor és ott egyáltalán nem zavart a dolog. 4en voltunk 1 szobában. Mindenki simán szoptatott, nem egymást lestük.
2021. febr. 5. 20:58
 15/21 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon fóbiás vagyok a mellemre (egy tüdőszűrés nekem horror) szóval tudom milyen ez.

Nem nyúltak hozzám.

Kigomboltam a hállóingemet, mellretettem a picit, ügyesen szopizott, nem is kellett segíteni senkinek.

2021. febr. 5. 21:00
 16/21 anonim ***** válasza:
95%
Nekem nem mutatták meg,hozzá sem értek. Igazából semmit sem mutattak meg. Ha kértem volna segítséget biztos lett volna olyan csecsemős nővér aki segít. De szerencsére ráérzett a babám,nekem csak mellre kellett rakni és már szopizott is. Én úgy jöttem ki a kórházból,hogy minden ment már,mert rá voltam "kényszerülve",hogy ellássam a fiam. Folyamatosan velem volt egy ágyas szobába ahova napi kb egyszer jött be valaki,hogy ránk nézzen. De mire megszólalhattam volna,hogy valamit mutasson meg már ott sem volt.👌 Vizsgálatra elvitték,de ennyi. Azt se tudtam hogyan kezdjek hozzá a pelenkázáshoz azzal a bazi nagy csattal a köldökén,meg öltöztetni a kis törékeny testét jajjj... első baba volt a kezemben a fiam. De 3 nap alatt profi lettem. Itthon már ment mint a karikacsapás. Nem törik magukat hogy erőszakosan segítsenek nehogy azt hidd. Örülnek ha te nem problémázol. Nem hiszem hogy kérés nélkül szoptatni segítenének.
2021. febr. 5. 21:02
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Senki le se tojt. De szerencsére a császár ellenére folyt a tejem, a lányom meg ügyes volt. Nem volt probléma.
2021. febr. 5. 21:24
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát, a nézéssel lesz baj, mert nem egyedül leszel a kórteremben. Mi talán 5en voltunk.
2021. febr. 5. 21:24
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, megmutatták, többször is kértem segítséget a csecsemős nővérektől. Természetesen a mellemhez is hozzáértek, de csak az engedélyemmel egyszer. Pár másodperc volt csak, inkább a kezemet és a babát pozicionálták többször, és szóban segítettek mit hogyan. Nagyon hasznos volt, ne félj tőle, ha hozzád is ér, pár másodpercet ki lehet bírni annak érdekében hogy sikeresen, fájdalommentesen szoptass.
2021. febr. 5. 21:40
 20/21 anonim ***** válasza:

Igen

Igen

2021. febr. 5. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!