A kórházban megmutatták hogy kell szoptatni? Hozzáértek a melledhez?
Nem fognak hozzaerni, ha nem akarod. Meg tudjak mutatni anelkul is.
De sokkal masabb helyeken viszont tuti hozzadernek es neznek majd, uh sztem ezentedd tul magad...
Nem
Sajnos nem
Nagy küzdelmek àràn tanultuk meg szoptatást a babámmal
A szülésznő megmutatta még rögtön az aranyóra alatt. Esetében nem különösebben érdekelt, hogy látja a mellem, arra nem emlékszem, hogy megfogta volna, de igazából azok után, hogy miket látott és hol érintett (természetes szülés gátvédelemmel), különösebben nem zavart volna a dolog :D Később még a kórházban kértem segítséget, meg nem voltam benne biztos, hogy van-e valami tejem vagy sem (oké, hogy a tejbelövellést éreztem pár nappal később, de addig is ugye az előtejről semmit sem tudtam, hogy most mi van vele), akkor hozzá is értek meg segítettek a babát is megfelelően pozicionálni.
Amúgy nekem is voltak ezzel kapcsolatban ellenérzéseim bőven, úgy voltam vele, hogy a szoptatás intim dolog, csak a babámra és rám tartozik, és esetleg majd még a férjem fogja látni. Ez már rögtön a kórházban megdőlt, majd utána amikor a rokonság beesett hívatlanul három héttel a szülés után, amikor még kb nonstop cicin csüngött a lányom, vagy mikor rájöttem, hogy vagy megbuggyanok a lakásba bezárva a verőfényes gyönyörű nyári napokon, vagy feladom az elveimet és hajlandó leszek nyilvánosan is szoptatni. Azóta már valahogy elengedtem a témát, egyszerűbb volt ez, mint folyamatosan szemérmeskedni.
Igen hozzaertek, és én ruhelltem magam mert nem bírtam kiállni magamert hogy ne érjen hozzám és hagyjon békén. Egyébként nem éreztem hasznosnak pont annyit mondott közben el amennyit elolvastam előtte az interneten.
De látod mások azt írják nekik hasznos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!