Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 20 hónapos kisfiam iszonyú...

20 hónapos kisfiam iszonyú válogatós, bevált tipp?

Figyelt kérdés
Alig van par etel amit megeszik: husleves, sult krumpli, csaszarmorzsa, palacsinta, nudli, pogacsa. Kb ennyi. Tapszert barmikor , barmennyit.... Nem kellene a tapszert is elhagynom mar? De ha nem eszik semmit, muszaly adnom neki vmit... Kepes egesz nap nem enni semmit es ha a felsorolt etelek barmelyiket adom neki ugy fal majd megfullad. Teljesen tanacstalan vagyok. Kenyer vaj szalami virsli, zoldseg, semmit....max almat. Doki javasolta hogy eheztessem ki, kiprobaltam egesz nap nem evett... ha latja ulunk le enni, mar sir, azt sem tudja mi van a tanyerban mar tolja el a kanalat. Feladom, kikeszultem.
2021. febr. 5. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
Az enyém is ilyen, már 3 és fél éves, nagyjából azt eszi, amit a fiad. Én nem hagytam el a tápszert, mai napig kap milupa tejitalt, de már csak 120 milit iszik egy nap, ez is vitamin, nem érdemes elhagyni, emellett vigantolt és folyékony multivitamint adok, most kap még apetister étvágynövelöt, valamit hat, de ugyanazokat kéri, csak többet. Sok ilyen gyerek van, én egy vérképet szeretnék majd csináltatni neki, mert nagyon egészségtelen ahogyan eszik.
2021. febr. 5. 15:17
 2/4 anonim ***** válasza:
47%
Eleve minek kellett palacsinta, nudli, pogacsa, sult krumpli normális ételek helyett. Gomdolom nem szeretsz főzni és le tudod ezekkel. "válogatós" de érdekes kifejezés ez. Gondolkozz kicsit regen miért nem voltak válogatós gyerekek.
2021. febr. 5. 17:03
 3/4 anonim ***** válasza:
46%

2 megtiltanám, hogy olyan is hozzászóljon, akinek fingja nincsen róla.

Azzal egyetértek, hogy ez egy joléti probléma, de nem tudok háborús viszonyokat reprodukálni, tudja, hogy van itthon kenyér, meg vaj és ezeket százszor előbb megeszi, mint egy főzeléket, főzhetek neki bármit, nálunk szintén az ilyen édes főételek a menők. Igazából sosem evett eddig rendes föételt, pedig mindig elé van rakva.

2021. febr. 5. 17:40
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Régen is voltak válogatós gyerekek. Az, hogy valaki nem tud róla, az csak a közöny része.
2021. febr. 10. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!