Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mandula műtétet ez indokolja??

Mandula műtétet ez indokolja??

Figyelt kérdés
Sziasztok. 2,5 éves kisfiam egy ideje horkol. Nem minden éjszaka és nem is egész éjszaka. A napokban beteg volt orvoshoz vittem, "valoszinuleg az orrmandulája" ennyit mondott, elszedte az antibiotikumot amit írt. Más ügyben voltam ma hozzá, és azt javasolta ha a gyerek horkol továbbra is kérjek időpontot fül-orr-gégészetre, vigyem el és ott valószínűleg kiveszik, de akkor már egyúttal vetessem ki a garat manduláját is. Köpni-nyelni nem tudtam. Egy évben 2-3x beteg a gyerek, ezf tudja jól ő is. Megmondom őszintén nem kicsit megijedtem, és nem is szeretném ha megműtenék ha csak nem feltétlen szükséges.. Szerintetek a horkolása miatt valóban megoperálják? Figyelembe veszi a fül-orr-gégész hogy ezen kívül nincs semmi probléma, vagy automatikusan megműtik? Legalább megvizsgálja valóban indokolt lenne-e? Pánikolok 🙁
2021. febr. 4. 15:37
1 2
 11/11 anonim válasza:
Attól is horkolhat ha túl nagy az uvulája.
2021. febr. 5. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!