Szerintetek melyik név szebb? Indokoljátok is meg hogy miért. Amira, Liliána, Stefánia (Stefi) Emilia, Mirabel,
Ami tetszik az az Emilia, mert önmagában is jó és becézni is jól lehet.
Amira nem tetszik, mert hát nem tudom..."Amira, amire kettőt számolok." Mindegy.
Liliána oké, bár nagyon-nagyon sok Lilit ismerek, és bár nincs bajom a tömegnevekkel, csak én nem adnám most.
Stefánia nem tetszik, nekem túl komolykodó, Stefi elmegy.
Mirabel, ez nekem mesenév, mint az Ariel.
Nekem az Amira a legszebb ezek közül. Elegáns, nőies, szép és ritka. Liliána azért nem tetszik, mert most mindenki Lili és Lilien neveket ad a babájának, ráadásul az -ána végződés nekem nem szép. Stefánia szerintem nem elegáns, de ez is szubjektív ám.:) Emília szép, szimpatikus is. Mirabel idegen számomra, kicsit gőgös személyiség jut róla eszembe.
De hangsúlyozom, ez mind az én egyéni ízlésemet tükrözi, nem a nevekről mond bármit is.
Emília!
Nekem a többi erősen Dél-Amerikai szappanoperára hajaz,a Stefánia még elmenne,bár inkább idősebb nőnek tudnám elképzelni!
A Liliána.
ritka,hosszú,jól hangzik,más országokban is működik.
Nekem nem az ilyen típusú nevek tetszenek, de ha csak ezek közül lehetne választani, akkor Amira vagy Stefánia, esetleg a Mirabel, bár az egy kicsit mesefigurás-desszertes.
Emilia, Liliána nem tetszik hangzásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!