Mennyi gyereket terveztek? És mennyi van most?
Sajnos nálunk is az anyagiakon múlik. Van egy 14,5 hónaposunk, egy tesó jól jönne majd 5-6 év múlva, előbb munkahely kéne.
De ha anyagilag megtehetném, akkor 4-et vállalnék.
én világéletemben nagy családot szerettem volna, barátnőmék is hatan voltak tesók és imádtam náluk lenni.
egyenlőre egy 7 hónaposunk van, a férjem kettő gyereket akar, én hármat minimum. csak hát nálunk is a pénz:(((
igazából meg tudnánk élni, csak összébb kellene húzni a nadrágszíjat!
Köszönöm a válaszokat.
Persze hogy megkérdezheted! ;) Tavaly költöztünk külföldre, tehát nem Mo.-n lakunk. Az anyagiakról meg annyit, hogy amikor összeházasodtunk azt hittük (és teljesen biztosak voltunk benne) hogy nem lesz gyerekünk, ha lesz is 1, akkor bizony nagyon nehezem fogjuk őt eltartani. De miután a nászútról visszajjöttünk, pont akkor találtunk mindketten, jól fizető, biztos munkát. Így jó anyagiak között élünk. Ha lenne valami, anyukámék úgyis mindenben támogatnak, bár úgy érzem hogy a jövőben nem igen lesz gond, és nem is szeretnék segítséget kérni senkitől. Szóval akkor költöztünk külföldre, és végtelenül boldog vagyok hogy lettek gyerekeink. Sosem képzeltem volna... :D
Hát szívből kívánok nektek is sok szerencsét az anyagiakhoz és mindenhez!
Igen, a 8 gyerekes anya előtt pedig le a kalappal ;)
3-at tervezünk, de ha rajtam múlna, határ a csillagos ég, és a szobaszám:)
6 hónapos az első. Nem állunk olyan veszettül jól anyagilag, de annyira rosszul sem, hogy egy gyereknél behúzzuk a kéziféket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!