Mit csináljak, hogy több türelmem legyen a gyerekemhez?
Figyelt kérdés
3,5 éves ovis már. 2-3 hónapja egyszerűen nincs türelmem hozzá és néha kiabálok is vele, persze aztán nagyon bánom. Mindig azt várom, hogy oviban legyen vagy nagyszülők elvigyék hétvégére. Régebben elég volt egy hétvége és utána jól voltam de már nem elég. Nincs vele nagy baj, egyszerűen csak gyerek. Boltba nyafog mindenért, folyton beszél, nehezen alszik el stb. Legnagyobb baj szerintem az, hogy nem találok munkát és már ez készít ki. Ráadásul mindig van valami egészségügyi bajom ami már szerintem a stressztől van. Kezdődött ősszel a folyamatos gyomorégés, aztán ínygyulladás, gyakori felfázás, megfázás, inzulinrezisztenciám is van. Hogyan változtassak ezen, hogy boldog anyja legyen ne egy idegbeteg?2021. febr. 3. 12:59
11/16 anonim válasza:
Szerintem nem tudsz mit csinálni. A pszichológus itt nem segít. Az IR alapból is hajlamosít "idegbetegségre" és depresszióra, azzal meg gondolom, nincs energiád, idegzeted foglalkozni, hogy tökéletesen tartsd a szükséges diétát. Érthető, nekem sincs, konkrétan édességet eszek édességgel, ha egyáltalán eszek bármit, úgy kivagyok már... Ugyanis nekem sincs munkám, meg esélyem sem, hogy találjak normálisat, és én biztos vagyok benne, hogy mindkettőnknél ez a fő probléma. Ebbe az átkozott itthon penészedésbe, htb-ségbe bele lehet zakkanni, ez annnnnyira szaaar. A pszichológus pedig csak pofázik, nem dug az orrom elé olyan munkalehetőséget, ahová fel is vesznek x év kihagyás után, kisgyerekes anyaként, olyan munkaidővel, hogy a gyereket hozni-vinni tudjam, a bejárást támogatva stb-stb. Ez van.
12/16 anonim válasza:
De, a pszichológus egyértelműen segít. Szervi bajokat megszüntetni nem tud, de életviteli problémák megoldásában, személyiségfejlődésben, megküzdési módszerek kialakításában, depresszió gyógyításában tud segíteni. Mindig érdemes szakértő segítséget kérni.
13/16 A kérdező kommentje:
Ma közölték, hogy egyik óvónő koronavirusos így a csoportnak 10 nap karantén. Addig kapun se mehetünk ki és mivel apuka dolgozik így én se mehetek sehova. És akkor ne hülyüljön meg az ember.
2021. febr. 3. 17:24
14/16 anonim válasza:
De hisz, nem volt oviban, így rátok nem vonatkozik, nem?
15/16 A kérdező kommentje:
De volt. Hol írtam, hogy nem volt?
2021. febr. 3. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!