Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy több...

Mit csináljak, hogy több türelmem legyen a gyerekemhez?

Figyelt kérdés
3,5 éves ovis már. 2-3 hónapja egyszerűen nincs türelmem hozzá és néha kiabálok is vele, persze aztán nagyon bánom. Mindig azt várom, hogy oviban legyen vagy nagyszülők elvigyék hétvégére. Régebben elég volt egy hétvége és utána jól voltam de már nem elég. Nincs vele nagy baj, egyszerűen csak gyerek. Boltba nyafog mindenért, folyton beszél, nehezen alszik el stb. Legnagyobb baj szerintem az, hogy nem találok munkát és már ez készít ki. Ráadásul mindig van valami egészségügyi bajom ami már szerintem a stressztől van. Kezdődött ősszel a folyamatos gyomorégés, aztán ínygyulladás, gyakori felfázás, megfázás, inzulinrezisztenciám is van. Hogyan változtassak ezen, hogy boldog anyja legyen ne egy idegbeteg?
2021. febr. 3. 12:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
33%
Először is,nem ő tehet róla, ne rajta töltsd ki. A hétvégéket töltsd hasznosan,barátnőzz,sportolj,bármi.
2021. febr. 3. 13:04
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Te depressziós vagy! Kérj segítséget! Nincs ezzel semmi baj, ha lépsz az ügyben...ne hagyd hogy "feldolgozatlan maradjon"kell, hogy legyen egy ki ÉN időd... v.mi feltöltődés. A futás, torna is sokat segít (ezt tapasztalatból írom).

Ne ostorozd magad, csak kérj segítséget hozzá vannak oldalak. Hasonló problémával küzdőknek.

Ne hagyd, hogy "bántsanak ez miatt" nem vagy rossz anya, addig, amíg ebbe nem törődsz bele. Ezt én is átéltem..és igen rajtam is a sport és munka segített!

2021. febr. 3. 13:06
 3/16 babyboom567 ***** válasza:
64%
Magas dózisú D vitamin.Tapasztalatból mondom.
2021. febr. 3. 13:12
 4/16 anonim ***** válasza:
91%
Kettessel teljesen egyetértek. Ne ostorozd magad, de sportolj, addig is amíg nem találsz munkát.
2021. febr. 3. 13:25
 5/16 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudom fog-e segíteni, én 3 és fél évessel vagyok itthon, oviba nem járhat a covid miatt, mert anyukám súlyos beteg, ő szokott rá néha vigyázni, de egyébként egész nap én vagyok vele, délután nem alszik, gyerektársaságba nem mehet, én se felnött társaságba, ha akár egy délelőttöt oviban lehetne már nagyon boldog lennék. Tudom, mindenkinek a saját gondja a legnagyobb, csak úgy leírtam.
2021. febr. 3. 13:34
 6/16 A kérdező kommentje:
Szia utolsó. Én a helyedben vinném óvodába, mert ez nagyon rossz lehet neki, hogy semmi gyerektársasága nincsen egy ennyi idősnek. Inkább a nagyszülővel nem találkoznák egy darabig.
2021. febr. 3. 13:42
 7/16 anonim ***** válasza:
86%
5-ös. Az ovi engedi, hogy ne járjon oviba? Vírus ide vagy oda, de oviba vinni emiatt talán még évekig nem lehetne ennyi erővel.
2021. febr. 3. 14:13
 8/16 anonim ***** válasza:
17%
Pszichológus... a gyerek nem tehet arról, hogy az anyja összeomlott, ne rajta vezesd le
2021. febr. 3. 14:53
 9/16 anonim ***** válasza:
64%
5 vagyok, nem lehetséges sehogyan sem az ovi, most nem írom le az egész sztorit. Egy olyan gyereknek aki soha nem járt oviba, bölcsibe nem annyira nehéz ez, bár nyilván jobb lenne, ha mehetne és szeretne is menni. Nekem nagyon nehéz, ezért írtam le ezt. Én el se tudom képzelni, hogy óvoda, nagyszülői segítséggel hogyan nem tudod elviselni arra a néhány órára, de nem vagyok a helyedben, ki tudja mi lenne ha nekem is ennyire "jó dolgom" lenne.
2021. febr. 3. 15:21
 10/16 anonim ***** válasza:
64%
7-es persze, hogy engedik, ez kiscsoport, 7 ilyen gyerek van csak ebben a csoportban, de általános iskolást is ismerek, aki otthon tanulhat, úgyhogy oviban ez nem lehet gond. Nem arra számítunk, hogy évekig ez lesz.
2021. febr. 3. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!