Hogy tereljem le a “mikor lesz már baba” kérdést?
10-es vagyok
Férjem mindig azt mondta
Ha aktuális lesz szólunk....
🤪
De akivel bunkó akart lenni, attól megkerdezte, hogy most tényleg arra kíváncsi, hogy hogy és mennyit szexelünk?
Tőlem kétszer kérdezték meg mióta hàzasok vagyunk, ez lassan két év. Egyszer az volt a kérdés, hogy “jön-e már a baba”, arra azt feleltem, még nem, majd ha jön időben megtudjàk. Másodszor így konkrétan, hogy mikor jön? Mondjuk ezt a sógorom kérdezte alkohol befolyása alatt, neki azt mondtuk, mi sem tudjuk mikor, nem rajtunk múlik vagy valami ilyesmi. Ez amúgy is milyen kérdés már, hogy mikor? Honnan tudja az ember? Mintha ez úgy működne, hogy na én májusban szülök (irigylem, akinek igy működik).
Amúgy attól függ, ki kérdezi. Ha közeli családtag ill. olyan ember, akiben megbízom, akkor megmondanám, hogy szeretnénk de nem jön. Ha olyan ember, akinek amúgy semmi köze hozzá, lezárnám annyival kb. hogy majd, ha itt lesz az ideje, vagy egyéb közhely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!