Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány éves korban akartok...

Hány éves korban akartok gyereket vállalni?

Figyelt kérdés

2021. febr. 1. 15:25
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
76%
Soha.
2021. febr. 1. 16:07
 12/40 anonim ***** válasza:
97%

Nálam hullámzó ez az érzés. Van, hogy úgy érzem, szívás az élet és nem szülnék gyereket, hogy ne kelljen neki is nehézségekkel megküzdenie, dolgoznia 40 évet, hajtani a pénzt stb. Máskor pedig alig várom, hogy legyen egy babám. 28 előtt nem valószínű, hogy szülni fogok, soha nemis akartam fiatalon, van jobb dolgom is ebben a korban, mint pelenkázni :D

24N

2021. febr. 1. 16:13
 13/40 anonim ***** válasza:
84%
Soha. Főleg nem ebbe az országba....
2021. febr. 1. 16:19
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Huszonévesen akartam, de 31 vagyok és úgy alakult, hogy még mindig nincs. Nem mindig úgy jön össze az élet, ahogy akarjuk.
2021. febr. 1. 16:23
 15/40 KeyserSöze válasza:
77%
24 éves srác vagyok 3 hete született meg a fiam emelett van 2 fogadott gyerkőcöm is a feleségem által és a legdrágább kincs mind a három. És igazatok van ez egy korcs világ de én abban a hitben élek és remélem nem egyedül, hogy csak sajnos a következő generációk fogják megmenteni (talán) ezt az egészet. Ahogy a normálisabb, okosabb emberek nevelik a gyereküket nem padig amiket pl a médiába lehet látni hallani. Nekünk sikerült megteremteni a rendes családi légkört és igyekszünk úgy nevelni őket (mert valljuk be ezen nagyon sok múlik) hogy ne olyanok legyen mint “többség”.
2021. febr. 1. 16:32
 16/40 anonim ***** válasza:
81%
Én kései gyerek vagyok, ezért mindig úgy gondoltam, 30 éves korom előtt akarom megszülni mindegyik gyerekemet, vagy legalább az első kettőt (háromról volt akkor még szó). Mostanra elmúltam 37, nincs gyermekem, és elég nagy a valószínűsége, hogy már nem is lesz.
2021. febr. 1. 16:36
 17/40 anonim ***** válasza:
83%
Nem értem miért nincs a választási lehetőségek között, de mint sokan írták: soha!!
2021. febr. 1. 16:37
 18/40 anonim válasza:
100%

27-32 közt. Több gyereket is szeretnék, nem csak egyet.

De sajnos valószínűleg 40 alatt nem lehet egy gyerekem sem, mert mint láthatod az itteni válaszokon is a nők többsége soha nem szeretne gyereket. Én meg hiába szeretnék, de egy gyerekhez ketten kellenek...

2021. febr. 1. 16:40
 19/40 anonim ***** válasza:
81%
17, valószínűleg a kérdés nem mindenkinek szól, hanem csak azoknak, akik szeretnének valamikor gyereket.
2021. febr. 1. 16:41
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
25 évesen akartam. 32 vagyok, még nincs, nem rajtunk múlik sajnos
2021. febr. 1. 16:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!