Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy gyerekkel meg lehet élni...

Egy gyerekkel meg lehet élni havi 330-380 ezer forintból?

Figyelt kérdés
Sajnos egyelőre csak 6 órában tudok visszamenni a munkahelyemre február 20-tól gyes mellett, így ha kifizetjük az összes számlánkat és a lakáshitelt, kb 330-380e ft marad, télen fűtési időszakban most a kevesebb, tavasszal nyáron ugye több. Nagyon úgy néz ki, hogy 1.5 évig kb 6 órában fogok tudni csak dolgozni, utána 8-ban, nekem is jobb a 6 mert egyedül kell a bölcsibe hordást megoldanom, illetve a munkahlyemen is a korona miatt most átmenetileg kevesebb a munka, így azt mondták hogy egyelőre ha jó a 6 nekem is, akkor csak annyiban vennének vissza, majd utána ha gondolom hogy jó lesz a 8 is akkor majd visszatérünk rá később. De eredetileg tavaly amúgy a 8 órára készültem, csak most januárban tértünk át erre a 6 órás témára, de most elbizonytalanodtam.
2021. febr. 1. 13:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%
Igen, legtöbben ennyit, vagy ennyit sem keresnek és általában van gyereke is az embereknek, pedagógus keres havi 200 ezret és gondolom a bolti eladó is kb. ennyit.
2021. febr. 1. 14:28
 12/16 anonim ***** válasza:
81%
Hát ez minden, csak nem kevés.
2021. febr. 1. 15:30
 13/16 anonim ***** válasza:
92%
Nekünk az összbevétel ennyi, ebből jön le a törlesztő, a rezsi, a kocsi, a bérlet, a heti bevásárlás, stb, és egy keveset mindig tudunk félretenni. Mondjuk a mi babánk még csak 2 hónapos, így nincs sok kiadása.
2021. febr. 1. 15:38
 14/16 anonim ***** válasza:
89%
Én két gyerekkel egyedül kell kijöjjek kb. ennyiből.
2021. febr. 1. 15:48
 15/16 anonim ***** válasza:
84%
Kettötöknek ennyi marad majd ha mindent kifizették ,ez böven elég 2 gyerek mellett.
2021. febr. 1. 19:49
 16/16 anonim ***** válasza:
77%
Az több, mint 100 E/fő, szerintem nagyon is elég.
2021. febr. 17. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!