Mit lehet tenni, ha nem akarom, hogy láthassák a nagyszülők a babámat?
Hasonló a helyzet nálunk is. Karácsonyra kap anyós minden évben egy képet a gyerekekről, ezzel ki van elégítve (ennyire érdeklik amúgy🤣).
Amúgy ő nem csak a férjemmel volt szemét, a gyerekekre is úgy reagált, hogy legszívesebben lehányt volna telefonon keresztül (minek nekünk gyerek, minek 2, vetessük el a harmadikat...) a negyediket el se mondtuk neki, csak bővült a létszám a képen.
Mi ezt az elmúlt hónapokban sakkoztuk le.
Apósom sajnos meghalt, nem ismertem. Anyóssal vannak a problémák.
Férjemmel már 3 éve együtt voltunk, mikor terhes lettem. Addig szó szerint nem találkoztam, beszéltem az anyjával. (Férjem sem).
8 éves volt férjem, mikor elvaltak a szülei. Az anyjával kellett maradnia, pedig nagyon apás volt. Anyós ezért utalta is, éreztette is vele. Aztán anyós sűrűbben cserélgette a pasijait, mint más a lepedőjét. Ilyenkor mindig az volt, hogy férjemet kitette otthonról. Hol az apjánál,hol nagyszülőknél lakott, hol a barátainál... azt mikor anyós csodálatos kapcsolata véget ért egyböl feltámadtak anyai ösztönei, ha kellett rendőrség útján hazarendezte a fiát. (Pl volt, h 2 hónapig apósnál lakott, anyós azt se tudta hol van. Azt mikor megtudta, hogy apósnál, feljelentette apósomat, mert ellopta a gyereket)...
16 éves korától önálló a férjem, azóta nem igazán beszél az anyjával.
Aztán terhes lettem. Anyósbaf felkeltek az ösztönök. Párommal kibékültek, vagyis azt mutatta. Közben engem fúrt hátulról, mikor kettesben voltunk. Hogy a férjem az exével jobban mutatott, mint velem, vagy hogy én nem anyának való vagyok stb..
Megszületett a fiunk, nem jól nevelem, nem vagyok anyának való, mi az, hogy 6hósan még nem sétál, ez azert van, mert nem.törődök vele...
Hozott neki játékokat. Olyanokat amik töröttek voltak már mikor idehozta.
21 hós a fiunk, ez alatt kb 10x látta max...6x mi vittük hozzá.
Férjemnek van egy bátyja, ott is van 2 gyerek. Anyós kijelentette, neki csak 1 unokája van, a többi nem érdekli..
Aztán márciusban volt az esküvőnk. Nem volt meghívva, mégis beállított. Jelenetet rendezett. Mi hazazavartuk. Na onnan kezdte a szemétkedéseit.
Eleinte facebookon irogatta ki, hogy én ilyen meg olyan szar ember vagyok, mert eltiltom tőle a gyereket. Nem reagáltunk rá. Én inkább letiltottam, ne is lásaam.
Április táján jöttek ki hozzánk a gyámügyről. Anyós bejelentette, hogy veszélyeztetem a gyereket. Majd bíróságra ment, láthatásért ahol ismét előadta, hogy tiltom tőle...
Igazából az lett a vége, hogy én ellenkérelmet adtam be, hogy tényleg ne láthassa. Sógorom felesége is eljött tanuskodni, hogy az ő gyerekei nem az unokái, meg stb...
Ősz végén, tél elején zárták le az ügyet. Azóta papírunk van rola, hogy anyós nem jöhet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!