Be tudok valakit jelenteni a gyámügynél lakhely és facebook profil alapján?
Figyelt kérdés
2021. jan. 31. 08:35
11/16 A kérdező kommentje:
Igen gyermekvedelmet akartam irni bocsanat csak olyan ideges voltam, hogy osszekevertem. A lany azt irta, hogy a vedononek es a gyermekorvosnak semmi koze ahhoz, hogy mikor mit ad a gyerekenek. Kep alapjan kb 25 eves es 3 gyereke van. Sajnalom a gyerekeket. Nem fogja fel, hogy art nekik. Jo lenne ha valaki gatyaba razna aztan elmagyarazna, hogy a dolgok nem igy mukodnek. Boldogan mondta, hogy a 7 hetes gyereke mar evett kremturot es mindenbol ad neki amit ok esznek. Felhaborito. Mas eveket kuzd egy kisbabaert, az ilyen ostobak meg potyogtatnak folyamatosan es nem becsulik meg a kis gyerekeiket.
2021. jan. 31. 20:30
13/16 anonim válasza:
sajnos ez nem az a kategória, amivel bármit is tud kezdeni a gyejó :(
14/16 anonim válasza:
Utolsó, így önmagában nem valószínű, de ahol ilyen hozzáállású az anya, ott általában a másik szülő se különb, és két ilyen szülő mellett azért általában akad más gond is.
Egyébként egy hét hetes babát krémtúróval etetni simán minosulhet veszelyeztetesnek, ha csak úgy passzióból csinálja, vagy elhanyagolásnak, ha nem is biztosít a korának megfelelő táplálékot a babának, hanem csak azzal eteti, amit amúgy is megvenne. Persze nagy eséllyel azt mondják rá, hogy oké, hülye szegény, de az ő dolga, de ha esetleg egy kicsit lelkiismeretesebb személyhez kerül a dolog, van rá esély, hogy intézkedés lesz belőle. Főleg, ha emellé azért van más gond is a családdal.
15/16 anonim válasza:
13 vagyok, gyejós, amúgy, csak nem szoktam leírni, mert akkor jönnek a privik egyből... :D ha ekkora babánál van gond, azt a védőnő jelzi. De az, hogy krémtúrót ad a 7 hetesnek, baromi messze van a veszélyeztetéstől. Egyetértek, biztosan van más probléma is, de ez amit írnak, önmagában nem elég.
16/16 anonim válasza:
Imádom Magyarországot, itt már mindenki jelentget mindenkit🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!