Anyukak, ti hol eltek? (bovebben lent)
Ugyertem, mint lakohely.(orszag, varos, Pesten kerulet, stb.)
Miota eltek itt? Szerettek itt elni? Mi a velemenyetek a helyrol? Idealis a gyerekneveleshez?(ugyertem tiszta, jatszoteres, rendezett kornyek),
Irjatok barmit, ami eszetekbe jut :)
Moszkvaban elunk. Parom orosz, o vilag eleteben itt elt, en 1.5 eve koltoztem hozza. Meg nem szultem, 22 hetesek az ikreim. Hatalmas varos, rengeteg emberrel. Alapjaraton szeretek itt elni, mert gyonyoru varos, de azert vannak hatulutoi. Amit nem szeretek benne, hogy itt tenyleg a ket veglet van, szoval a nagyon gazdag es a nagyon szegeny. (most teljesen mindegy, hogy mi az elsobe tartozunk, de nagyon sok balhe van amiatt, hogy nincs "atmenet"). Mi a varos legforgalmasabb reszen elunk, szoval kicsit tartok attol, hogy nem sok nyugalmuk lesz a babaknak, viszont a dedszulok tolunk kb. 1.5-2 orara egy gyonyoru, csendes, tiszta falu-szeru kisvarosban elnek, nagyon jo kis jatszoterek vannak, nagyon gyerekbarat az egesz hely, igy biztos vagyok benne, hogy rengeteg idot fognak ott tolteni a lurkok.
Ha tehetnem, inkabb elkoltoznek Moszkvabol, de sajnos parom munkaja miatt erre nincs most lehetosegunk.
Udv, Nati
XXII. kerületben élünk, én születésem óta a kerületben lakok. 13 éve költöztünk össze a párommal, a kerület szélére. Kislányunk 3,5 éves.
A hely szép és tiszta a levegő, de minden messze van :-(. Kocsi nélkül itt nincs el az ember. Játszótér 10 perc kocsival, gyalog meg sem próbálom, mert a közlekedés nem túl jó. Egyébként szeretek itt lakni :-)
Svedorszagban elunk.(Malmo), 9 honapja koltoztem a paromhoz, aki sved. A varost egyszeruen IMADOM, gyonyoru, baratsagos es nagyon tiszta, szerintem abszolut penztarcabarat, rengeteg kulturalis es szorakozasi lehetoseg van, NAGYON gyerekbarat, 16. hetben vagyok a fiammal, biztos vagyok benne, hogy szuper dolga lesz itt.:) Parom munkajabol kifolyolag sokat jarunk at Koppenhagaba is, azt is nagyon szeretjuk :)
Udv, Larina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!