Anyukak, ti hol eltek? (bovebben lent)
Ugyertem, mint lakohely.(orszag, varos, Pesten kerulet, stb.)
Miota eltek itt? Szerettek itt elni? Mi a velemenyetek a helyrol? Idealis a gyerekneveleshez?(ugyertem tiszta, jatszoteres, rendezett kornyek),
Irjatok barmit, ami eszetekbe jut :)
Dél Spanyolország. Picivel több mint egy éve. Az előző helyen (kb, 100 kilométerrel odébb) laktunk kb 11 hónapot, nagyon szép volt, tiszta, főleg a középréteg és a gazdagabbak éltek arra, meg a nyaralók jöttek, sok család és nyugdíjasok, kutyakakit mindenki felszedte, gyerekneveléshez nagyon nyugodt. De vidék, mindenhez kocsi kellett és a turizmuson kívül munka sem akadt. Nemrég átöltöztünk egy kisvárosba.
Háááááát.... Mivel forgalmasabb, sokkal koszosabb, a városnak egy normálisabb részén lakunk, nem a kertváros, de nem is a lepukkant. Mint az aknamező kutyakakis az út, viszont a munka ide köt, itt nem kell kocsit fenntartani. Elég biztonságos, az emberek is kedvesek,a gyerekek imádják a sulit, ahol első nap befogadták őket. Viszont a másik helyen főleg a kisebbeknek voltak jó játszóterek, itt a nagyobbaknak van két nagyon szuper. Az egyiket kineveztük a világ legjobb játszóterének, egyszerűen elképzelni sem tudom, hogy lehetne jobb.
Úgyhogy a város egyes szemetes részein, a kutyakakin kívül elég jó, bár a másik hely után egy ideig sokkoló volt a változás.
Csongrád megyében,Kistelek (kisváros) vonzáskörzetében,tanyasoron lakunk.Kb 3 éve élünk itt a Párommal,egy nagyobb város közelből(8 km)költöztünk ide(kisváros 7 km)
Azért szeretünk itt,mert lakott rész,de senki sem a tipikus tanyasi életvitel szerint él,így nincs se büdös,de nem ébreszt fel a szomszéd kutyája hajnalban.Inkább macskás mindenki.Közel van a kisváros,állandó orvosi ügyelet is van,gyorsan ide érnek,ha baj van.Közvetlen út mellett lakunk,busz is közel van.Játszótér nem befolyásol,szerintem az a városban sincs,max 1.
Mindenünk megvan,összkomfortos,újszerű házban lakunk,nagyon szeretjük.Ja,és itt nincs pletyka és nem akar mindenki mindet tudni :-) eljárunk dolgozni,haza érünk és ennyi,nem foglalkozunk a másik magánéletével.
Gyerkőcnek is jó lesz itt,van bölcsi,ovi 2 is és suliból is lehet választani,hogy hová szeretne járni,ha nagyobb lesz.Kényelmesen el tud járni,pont úgy,mint mikor mi régen a nagyobb városba jártunk suliba az adott város közeléből.Ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!