Hogyan kozoltetek a parotokkal, hogy apuka lesz?
Első terhességemnél a kezébe nyomtam a pozitív tesztet.
Majd megkérdezte, ez mi?! 🤦♀️🤣
Második terhességemnél teszteltem, visszafeküdtem mellé az ágyba, majd mondtam, hogy pozitív. Az volt a válasz, hogy egyenlőre ne éljük bele magunkat. 6 hetesen el is vetéltem.
Én egy kis fiókba rejtettem egy üzenetet, hogy “nem lenne gond ha..” és egy felhívás, hogy nyissa ki a másik fiókot, amiben ez állt: “ezentúl apának is hívnálak?” És mellette volt a teszt is.
Egy olyan fiókba rejtettem, amire fel tudtam hívni a figyelmét, kértem, hogy nézze már meg megvan-e a nem tudom mi, amit ott tartunk.
"mellette a borítékkal az első UH-képpel."
Engem rosszul érintett volna ha ilyen soká tudom meg. Nagyszülőnek ez oké de az apának szerintem késői.
"megyek nőgyógyászhoz mert... Őő épp pont most aktuális az éves kontroll..."
Vagy hogy lesz az az uh?
Így van, én is mindig vártam. Ezek a nyálas romantikus dolgok család többi részének valók.
Leginkább mert mind idő. Én azonnal szeretem tudni ha gyerekeim fognak születni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!