Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan kozoltetek a parotokkal...

Hogyan kozoltetek a parotokkal, hogy apuka lesz?

Figyelt kérdés
Esetleg van valakinek egy jo kis otletes sztorija vagy tippje hogyan lehetne ezt elmondani:)?
2021. jan. 27. 11:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%

Első terhességemnél a kezébe nyomtam a pozitív tesztet.

Majd megkérdezte, ez mi?! 🤦‍♀️🤣

Második terhességemnél teszteltem, visszafeküdtem mellé az ágyba, majd mondtam, hogy pozitív. Az volt a válasz, hogy egyenlőre ne éljük bele magunkat. 6 hetesen el is vetéltem.

2021. jan. 27. 11:39
 2/18 anonim ***** válasza:
67%
A húgom ünnepi vacsorát rittyentett, gyertyafénnyel, s egy pici dobozba csomagolt egy pár csecsemő cipőcskét és úgy adta át a sógoromnak, mellette a borítékkal az első UH-képpel.
2021. jan. 27. 11:41
 3/18 anonim ***** válasza:
75%

Én egy kis fiókba rejtettem egy üzenetet, hogy “nem lenne gond ha..” és egy felhívás, hogy nyissa ki a másik fiókot, amiben ez állt: “ezentúl apának is hívnálak?” És mellette volt a teszt is.

Egy olyan fiókba rejtettem, amire fel tudtam hívni a figyelmét, kértem, hogy nézze már meg megvan-e a nem tudom mi, amit ott tartunk.

2021. jan. 27. 11:50
 4/18 anonim ***** válasza:
76%
Én elvittem magammal orvoshoz az első UH-ra. Volt ám nagy meglepi 😊
2021. jan. 27. 12:05
 5/18 anonim ***** válasza:
83%

"mellette a borítékkal az első UH-képpel."

Engem rosszul érintett volna ha ilyen soká tudom meg. Nagyszülőnek ez oké de az apának szerintem késői.

"megyek nőgyógyászhoz mert... Őő épp pont most aktuális az éves kontroll..."

Vagy hogy lesz az az uh?

2021. jan. 27. 12:37
 6/18 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk még a tesztet is együtt csináltuk 🤔😀
2021. jan. 27. 12:38
 7/18 anonim ***** válasza:
41%
Ennyi nyálas cart már bocsánat, de nagyon gáz.
2021. jan. 27. 13:02
 8/18 anonim ***** válasza:
94%
Hát én nem tudom de a párom minden hónapban megkérdezte hogy na mi van. Mindig úgy csináltam tesztet hogy reggel itthon volt és várta mert tudta hogy lesik.
2021. jan. 27. 13:17
 9/18 anonim ***** válasza:
96%
Késik.
2021. jan. 27. 13:17
 10/18 anonim ***** válasza:
68%

Így van, én is mindig vártam. Ezek a nyálas romantikus dolgok család többi részének valók.

Leginkább mert mind idő. Én azonnal szeretem tudni ha gyerekeim fognak születni.

2021. jan. 27. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!